Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Lajme

Lajme

Diskutohen të gjeturat e Studimit të Fizibilitetit në fushën “Inovacioni dhe Kohezionit Social”

Prishtinë, 30 tetor 2012 – Me ftesë të Ministrisë  së Punes dhe Mireqenies Sociale dhe në bashkëpunim me Ministrinë e...

30 Tetor, 2012

Read More

Lajme

Mbahet takimi me Kryetarë të Komunave dhe Këshillat Komunal të Sigurisë në Bashkësi

Prishtinë 29 tetor, 2012 – Ministria e Integrimit Evropian së bashku me Zyrën e Kryeministrit të Kosovës z. Hashim Thaçi, ka...

29 Tetor, 2012

Read More

Lajme

Tryeza Tematike për Drejtësi, Liri dhe Siguri

Prishtinë, 24 tetor 2012 – Në kuadër të Task Forcës për Integrim Evropian, mbajti takimin Tryeza Tematike për Drejtësi, Liri dhe...

24 Tetor, 2012

Read More

Lajme

Diskutohen të gjeturat e Studimit të Fizibilitetit në fushën e ekonomisë, kontrollit financiar dhe statistikave

  Prishtinë, 24 Tetor 2012 – Me ftesë të Ministrisë së Financave, dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Integrimit Evropian,...

24 Tetor, 2012

Read More

Lajme

Diskutohen të gjeturat e Studimit të Fizibilitetit në fushën e administrates publike, luftes kundër korrupcionit, gjyqësorit.

Me 24 tetor 2012, Prishtine – Me ftesë të Ministrisë së Drejtësisë, dhe në bashkëpunim me Ministrinë e Integrimit Evropian,...

24 Tetor, 2012

Read More

Lajme

Diskutohen të gjeturat e Studimit të Fizibilitetit në fushën e tregtisë, tatimeve, industrisë, mbrojtjes së konsumatorit.

Prishtinë, 22 tetor 2012 – Me ftesë të Ministrisë  së Tregtisë dhe Industrisë, dhe në bashkëpunim me Ministrinë e...

22 Tetor, 2012

Read More

Lajme

Ministri Beqaj merr pjesë në Forumin Strategjik te Bledit në Slloveni

Ministri i Integrimit Evropian, Besim Beqaj merr pjesë në Forumin Strategjik te Bledit i cili do të mbahen më 29 dhe 30 gusht ne Bled...

29 Gusht, 2012

Read More

Lajme

Ministri Beqaj: Kosova është gati

Ministri i Integrimit Besim Beqaj thotë se janë plotësuar të gjitha kushtet për liberalizimin e vizave. Ai pret që Raporti i...

31 Gusht, 2010

Read More

Lajme

Ministrja Ahmetaj priti në takim deputetët e parlamentit Gjerman

Prishtinë, 25 Maj 2017 – Ministrja e Integrimit Evropian, Mimoza Ahmetaj priti në takim anëtarët e parlamentit të...

25 Maj, 2010

Read More