Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Lajme

Lajme

U mbajt takimi i njëmbëdhjetë i Komisionit për Planifikim Strategjik

Në Ndërtesën e Qeverisë, u mbajt gjatë ditës takimi i njëmbëdhjetë i Komisionit për Planifikim Strategjik. Në këtë takim ishte...

23 Shkurt, 2024

Read More

Lajme

Informim i Kabinetit Qeveritar mbi zbatimin e Programit Kombëtar për Integrim Evropian (PKIE) gjatë vitit 2023, në mbledhjen e 188-të të Qeverisë

Fjala e plotë e zëvendës kryeministrit Bislimi: I nderuar Kryeministër, Të nderuara Zëvendëskryeministre, Të nderuar Ministra, Më...

14 Shkurt, 2024

Read More

Lajme

Informim i Kabinetit Qeveritar mbi zbatimin e Agjendës për Reforma Evropiane (ERA II), në mbledhjen e 188-të të Qeverisë

Fjala e plotë e zëvendës kryeministrit Bislimi:   I nderuar Kryeministër, Të nderuara Zëvendëskryeministre, Të nderuar...

14 Shkurt, 2024

Read More

Lajme

Mbahet tryeza ministrore me BE-në dhe vendet e Ballkanit Perëndimor mbi Planin e Rritjes

Tiranë, 12 Shkurt 2024 Në Tiranë, u zhvillua sot tryezë ministrore e përfaqësuesve nga Ballkani Perëndimor për fushën e integrimit...

13 Shkurt, 2024

Read More

Lajme

U mbajt konferenca rajonale “Formësimi i agjendës për barrën administrative në Ballkanin Perëndimor”

Gjatë kësaj jave, në datat 7 dhe 8 shkurt, u mbajt konferenca rajonale “Formësimi i agjendës për barrën administrative në...

9 Shkurt, 2024

Read More

Lajme

Thirrja për propozime për promovimin e barazisë gjinore nga Programi CERV e hapur deri më 29 shkurt

Në kuadër të Programit të BE-së “Citizens, Equality, Rights and Value – CERV” (“Qytetarët, Barazia, Të...

2 Shkurt, 2024

Read More

Lajme

Thirrja për propozime për të drejtat dhe pjesëmarrjen e fëmijëve nga Programi CERV e hapur deri më 26 mars

Në kuadër të Programit të BE-së “Citizens, Equality, Rights and Value – CERV” (“Qytetarët, Barazia, Të...

2 Shkurt, 2024

Read More

Lajme

Adresimi i zëvendëskryeministrit Bislimi në konferencën e përbashkët për media me Ministrin për Çështje Evropiane të Republikës së Çekisë, Martin Dvorak

Prishtinë, 24 janar 2023 Më poshtë, fjala e plotë e zëvendëskryeministrit Bislimi në konferencën e përbashkët për media me...

24 Janar, 2024

Read More

Lajme

Zëvendëskryeministri Bislimi priti në takim Ministrin për Çështje Evropiane të Republikës së Çekisë, Martin Dvorak

Prishtinë, 24 janar 2024 Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik...

24 Janar, 2024

Read More

Lajme

Adresimi i Kryeministrit Kurti para liderëve të rajonit dhe partnerëve në diskutimin e përbashkët rreth Planit të Rritjes për Ballkanin Perëndimor

Shkup, 22 janar 2024 Përkthim jozyrtar I nderuar kryeministër Kovaçevski, Drejtor i Përgjithshëm për Fqinjësinë dhe Negociatat e...

22 Janar, 2024

Read More