Integrimi Evropian

Integrimi Evropian
Në seancën e djeshme të Kuvendit u ratifikuan marrëveshjet ndërkombëtare për pjesëmarrjen e Kosovës në katër Programe të BE-së: Single Market, Digital Europe, CERV – Citizens, Equality, Rights and Values, dhe Justice.
Në seancën e djeshme të Kuvendit u ratifikuan marrëveshjet ndërkombëtare për pjesëmarrjen e Kosovës në katër Programe të BE-së: Single Market, Digital Europe, CERV – Citizens, Equality, Rights and Values, dhe Justice.
Zëvendëskryeministri Bislimi mori pjesë në një bashkëbisedim me Institutin Hungarez të Çështjeve Ndërkombëtare (HIIA)
Zëvendëskryeministri Bislimi mori pjesë në një bashkëbisedim me Institutin Hungarez të Çështjeve Ndërkombëtare (HIIA)
Zëvendëskryeministri Bislimi takohet me Ministrin e Jashtëm dhe të Tregtisë të Hungarisë, Péter Szijjártó
Zëvendëskryeministri Bislimi takohet me Ministrin e Jashtëm dhe të Tregtisë të Hungarisë, Péter Szijjártó