Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Zëvendësministri Ilazi në Mitrovicë, bashkëbisedon me të rinjtë në pjesën veriore

15 Maj, 2015

Mitrovicë, 15 maj 2015 – Zëvendësministri i Integrimit Evropian të Kosovës, Ramadan Ilazi ka qëndruar sot në Mitrovicë ku pos takimit me Kryetarin Agim Bahtiri dhe qytetarët, në pjesën veriore të qytetit ka bashkëbiseduar me të rinjtë gjatë një debati në Qendrën Informative dhe Kulturore të BE-së.

Zëvendësministri Ilazi ka theksuar se konkretizimi i perspektivës evropiane për Kosovën është qenësore për paqen dhe stabilitetin në vend sepse përfaqëson një agjendë që bashkon të gjithë rajonin dhe në rastin e Kosovës gëzon përkrahje prej dy anëve të lumit Ibër.

“Krahas kësaj agjenda evropiane, përmbushja e reformave që Bashkimi Evropian pret nga ne, do të përforcojë funksionimin demokratik të institucioneve publike dhe do të fuqizojnë karakterin e shoqërisë sonë, si një shoqëri multietnike. Veçmas ju të rinjtë, qoftë këtu në veri, në jug apo kudo në Kosovë mund të ofroni një mbështetje të madhe për shtetin e Kosovës në rrugën drejt BE-së” ka theksuar Ilazi.

Më tej, ai ka shtuar se viti 2015 duhet të jetë një vit evropian për Kosovën përmes përmbylljes së suksesshme të procesit të liberalizimit të vizave dhe vendosjes së marrëdhënieve kontraktuale midis Kosovës dhe BE-së përmes nënshkrimit të MSA-së.  Zëvendësministri Ilazi theksoi se vazhdimi i izolimit të qytetarëve  të Kosovës nuk është fer dhe i paarsyeshëm.

Last modified: 11 Gusht, 2022

7 Responses to " Zëvendësministri Ilazi në Mitrovicë, bashkëbisedon me të rinjtë në pjesën veriore "

 1. 다시보기 thotë:

  … [Trackback]

  […] Here you will find 79110 more Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/zevendesministri-ilazi-ne-mitrovice-bashkebisedon-me-te-rinjte-ne-pjesen-veriore/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/zevendesministri-ilazi-ne-mitrovice-bashkebisedon-me-te-rinjte-ne-pjesen-veriore/ […]

 3. additional info thotë:

  … [Trackback]

  […] There you can find 52709 more Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/zevendesministri-ilazi-ne-mitrovice-bashkebisedon-me-te-rinjte-ne-pjesen-veriore/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/zevendesministri-ilazi-ne-mitrovice-bashkebisedon-me-te-rinjte-ne-pjesen-veriore/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/zevendesministri-ilazi-ne-mitrovice-bashkebisedon-me-te-rinjte-ne-pjesen-veriore/ […]

 6. situs togel thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/zevendesministri-ilazi-ne-mitrovice-bashkebisedon-me-te-rinjte-ne-pjesen-veriore/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/zevendesministri-ilazi-ne-mitrovice-bashkebisedon-me-te-rinjte-ne-pjesen-veriore/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *