Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministrja Hoxha emërohet Koordinatore kombëtare për IPA dhe donacione të tjera kur përfiton Kosova27 Prill, 2018

Prishtinë, 27 Prill 2018 -
Pas propozimit, në Kabinetin qeveritar, është aprovuar propozimi që Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha të emërohet Koordinatore kombëtare për IPA dhe donacione të tjera që vijnë në Kosovë.

 

Me këtë vendim, është fuqizuar përkushtimi ndaj strukturimit të fondeve të ardhura nga vendet tjera si asistencë për Kosovën.

 

Ministrja e Integrimit, në cilësinë e Koordinatores Nacionale, do të angazhohet për koordinimin e prioriteteve dhe politikave të Qeverisë dhe donacioneve të marra si asistencë për Kosovën.

 

Është përkushtim i Ministres Hoxha që si Koordinatore Nacionale të ndihmoj në sinkronizimin e asistencës së donatorëve dhe prioriteteve të Qeverisë, në mënyrë që përfituesit kryesor të jenë qytetarët e Republikës së Kosovës dhe mirëqenia e tyre.

 

Last modified: 9 Gusht, 2022

7 Responses to " Ministrja Hoxha emërohet Koordinatore kombëtare për IPA dhe donacione të tjera kur përfiton Kosova

 "

 1. 다시보기 thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-emerohet-koordinatore-kombetare-per-ipa-dhe-donacione-te-tjera-kur-perfiton-kosova/ […]

 2. Jan Mrnak thotë:

  This is undoubtedly one of the best articles I’ve read on this topic! The author’s extensive knowledge and enthusiasm for the subject are apparent in every paragraph. I’m so appreciative for stumbling upon this piece as it has enriched my knowledge and sparked my curiosity even further. Thank you, author, for investing the time to produce such a phenomenal article!

 3. health tests thotë:

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-emerohet-koordinatore-kombetare-per-ipa-dhe-donacione-te-tjera-kur-perfiton-kosova/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-emerohet-koordinatore-kombetare-per-ipa-dhe-donacione-te-tjera-kur-perfiton-kosova/ […]

 5. EV Charger thotë:

  … [Trackback]

  […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-emerohet-koordinatore-kombetare-per-ipa-dhe-donacione-te-tjera-kur-perfiton-kosova/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-emerohet-koordinatore-kombetare-per-ipa-dhe-donacione-te-tjera-kur-perfiton-kosova/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-emerohet-koordinatore-kombetare-per-ipa-dhe-donacione-te-tjera-kur-perfiton-kosova/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *