Integrimi Evropian

Ministrja Hoxha emërohet Koordinatore kombëtare për IPA dhe donacione të tjera kur përfiton KosovaApril 27, 2018

Prishtinë, 27 Prill 2018 -
Pas propozimit, në Kabinetin qeveritar, është aprovuar propozimi që Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha të emërohet Koordinatore kombëtare për IPA dhe donacione të tjera që vijnë në Kosovë.

 

Me këtë vendim, është fuqizuar përkushtimi ndaj strukturimit të fondeve të ardhura nga vendet tjera si asistencë për Kosovën.

 

Ministrja e Integrimit, në cilësinë e Koordinatores Nacionale, do të angazhohet për koordinimin e prioriteteve dhe politikave të Qeverisë dhe donacioneve të marra si asistencë për Kosovën.

 

Është përkushtim i Ministres Hoxha që si Koordinatore Nacionale të ndihmoj në sinkronizimin e asistencës së donatorëve dhe prioriteteve të Qeverisë, në mënyrë që përfituesit kryesor të jenë qytetarët e Republikës së Kosovës dhe mirëqenia e tyre.

– See more at: https://mei-ks.net/sq/lajmet-mei/ministrja-hoxha-emrohet-koordinatore-kombtare-pr-ipa-dhe-donacione-t-tjera-kur-prfiton-kosova82338233#sthash.rmPqHixA.dpuf

Last modified: August 9, 2022

2 Responses to " Ministrja Hoxha emërohet Koordinatore kombëtare për IPA dhe donacione të tjera kur përfiton Kosova

 "

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 14156 more Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-hoxha-emerohet-koordinatore-kombetare-per-ipa-dhe-donacione-te-tjera-kur-perfiton-kosova-2/ […]

  2. go x says:

    … [Trackback]

    […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-hoxha-emerohet-koordinatore-kombetare-per-ipa-dhe-donacione-te-tjera-kur-perfiton-kosova-2/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *