Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministrja Çitaku shpërndau dhurata për fëmijë

18 Dhjetor, 2013

Prishtinë, 18 dhjetor 2013 Me rastin e festave të fundëvitit, Ministrja Çitaku, shpërndau dhurata për fëmijët e komuniteteve Romë, Ashkali dhe Egjiptianë. Shpërndarja e dhuratave është bërë në OJQ- Health for All në Komunën e Fushë Kosovës, komunë kjo që ka numër të madh të banorëve nga  këto komunitete.

Last modified: 15 Gusht, 2022