Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministri për Integrim Evropian z.Bekim Çollaku së bashku me zv. Kryeministrin dhe Ministrin e Punëve të Jashtme, z. Hashim Thaçi kanë zhvilluar një takim me delegacionin parlamentar të Grupit të Miqësisë Francë-Kosovë të Asamblesë Nacionale të Francës.

1 Prill, 2015

Prishtinë, 1 Prill 2015 – Ministri për Integrim Evropian z.Bekim Çollaku së bashku me zv. Kryeministrin dhe Ministrin e Punëve të Jashtme, z. Hashim Thaçi kanë zhvilluar një takim me delegacionin parlamentar të Grupit të Miqësisë Francë-Kosovë të Asamblesë Nacionale të Francës.

Në këtë takim u diskutuan  aspekte të bashkëpunimit dhe marrëdhënieve të shkëlqyera në mes të dy vendeve me fokus në zhvillimet që ndërlidhen me procesin e integrimit të Republikës së Kosovës në Bashkimin Evropian.

Ministri Çollaku pasi falënderoi delegacionin parlamentar për mbështetjen e vazhdueshme të Francës në avancimin e agjendës evropiane për Kosovën, informoi delegacionin për angazhimet që po ndërmerren për arritjen e rezultateve konkrete lidhur me dy prioritetet kryesore të agjendës evropiane për këtë vit: nënshkrimin e MSA-së dhe përmbylljen e dialogut për liberalizimin e vizave.

Ministri Çollaku shtoi se Republika e Kosovës është duke përmbushur të gjitha obligimet e veta, prandaj presim  që edhe Brukseli të njohë këto të arritura dhe t’i shpërblejë në mënyrë meritore. E përsëris, nuk ka më vend për retorikë, Republika e Kosovës ka nevojë për hapa konkret drejt jetësimit të integrimit evropian.

Në anën tjetër kryesuesja e delegacionit francez deputetja Genviève Gosselin-Fleury përseriti qëndrimin e Francës për mbështetjen e proceseve integruese për Kosovën, duke shtuar gjithashtu se ‘Franca do të vazhdojë të mbështes Republikën e Kosovës edhe në sferën politike edhe në atë ekonomike.
 

Last modified: 12 Gusht, 2022

9 Responses to " Ministri për Integrim Evropian z.Bekim Çollaku së bashku me zv. Kryeministrin dhe Ministrin e Punëve të Jashtme, z. Hashim Thaçi kanë zhvilluar një takim me delegacionin parlamentar të Grupit të Miqësisë Francë-Kosovë të Asamblesë Nacionale të Francës. "

 1. … [Trackback]

  […] Here you can find 79465 additional Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-z-bekim-collaku-se-bashku-me-zv-kryeministrin-dhe-ministrin-e-puneve-te-jashtme-z-hashim-thaci-kane-zhvilluar-nje-takim-me-…

 2. … [Trackback]

  […] There you will find 6570 additional Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-z-bekim-collaku-se-bashku-me-zv-kryeministrin-dhe-ministrin-e-puneve-te-jashtme-z-hashim-thaci-kane-zhvilluar-nje-takim-me-delega…

 3. 다시보기 thotë:

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-z-bekim-collaku-se-bashku-me-zv-kryeministrin-dhe-ministrin-e-puneve-te-jashtme-z-hashim-thaci-kane-zhvilluar-nje-takim-me-delegacionin-parlamentar-te-grupit-te-miqe…

 4. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-z-bekim-collaku-se-bashku-me-zv-kryeministrin-dhe-ministrin-e-puneve-te-jashtme-z-hashim-thaci-kane-zhvilluar-nje-takim-me-delegacionin-parlamentar-te-grupit-te-miqe…

 5. … [Trackback]

  […] There you will find 30917 more Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-z-bekim-collaku-se-bashku-me-zv-kryeministrin-dhe-ministrin-e-puneve-te-jashtme-z-hashim-thaci-kane-zhvilluar-nje-takim-me-dele…

 6. bonanza 178 thotë:

  … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-z-bekim-collaku-se-bashku-me-zv-kryeministrin-dhe-ministrin-e-puneve-te-jashtme-z-hashim-thaci-kane-zhvilluar-nje-takim-me-delegacionin-parlamentar-te-grupit…

 7. 220 thotë:

  … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-z-bekim-collaku-se-bashku-me-zv-kryeministrin-dhe-ministrin-e-puneve-te-jashtme-z-hashim-thaci-kane-zhvilluar-nje-takim-me-delegacionin-parlamentar-te-grup…

 8. Ask Me Bet thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-z-bekim-collaku-se-bashku-me-zv-kryeministrin-dhe-ministrin-e-puneve-te-jashtme-z-hashim-thaci-kane-zhvilluar-nje-takim-me-delegacionin-parlamentar-te-grupit-te…

 9. … [Trackback]

  […] There you will find 76913 more Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-z-bekim-collaku-se-bashku-me-zv-kryeministrin-dhe-ministrin-e-puneve-te-jashtme-z-hashim-thaci-kane-zhvilluar-nje-takim-me-delegacioni…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *