Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Institucionet dorëzojnë kontributin e parë për Raportin e Progresit 2013

2 Maj, 2013

Sot, Ministrja e Integrimit Evropian, znj. Vlora Çitaku, dorëzojë inputin e parë të institucioneve në kuadër të përgatitjeve për Raportin e Progresit 2013.

Kontributi i dorëzuar mbulon zhvillimet kryesore gjatë periduhës shtator 2012 –  maj 2013. Të gjitha institucionet shtetërore kanë kontribuar në përgatitjen e inputit për Raportin e Progresit.

Raporti në veçanti përmban informacionet mbi zhvillimet legjislative, masat e ndërmarra implementuese dhe ndërtimin e kapaciteteve institucionale gjatë periudhës raportuese. Raporti është përgatit duke pas parasysh rekomandimet të dala nga Studimi i Fizibilitetit 2013, Raporti i Progresit 2012 dhe konkluzionet e Dialogut të Procesit të Stabilizim Asociimi.

Raporti i dytë dhe përfundimtar para publikimit të Raportit të Progresit 2013 do të dorëzohet me 1 shtator 2013.

Ne kete link mund të shkarkoni dokumentet relevante:
Input to the Progres Report – May 2013
Minister Citaku for DG Sannino, 020513

Last modified: 16 Gusht, 2022

One Response to " Institucionet dorëzojnë kontributin e parë për Raportin e Progresit 2013 "

  1. … [Trackback]

    […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/institucionet-dorezojne-kontributin-e-pare-per-raportin-e-progresit-2013/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *