Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ftesë për bashkëpunim

9 Maj, 2019

Cfarë është përvoja juajme vizat e zonës Schengen? Na tregoni nëpërmjet video-selfie.

Me rastin e shënimit të “Ditës së BE-së”, më 9 maj 2019, Ministria e Integrimit Evropian (MIE), me kënaqësi i fton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, si studentë, artistë, sportistë, njerëz të biznesit, etj, të bëjnë një video-selfie duke treguar përvojat e tyre personale me rastin e lëvizjes së lirë në shtetet e BE-së me anë të vizave, apo edhe mundësitë e humbura për zhvillim personal, shoqëror dhe ekonomik, në mungesë të tyre.

Video formati te jetë horizontal, me kualitet sa më të lartë, sipas mundësisë të jetë mirë i ndriçuar, zëri të dëgjohet mirë, pa fyerje, gjuhë te urrejtjes apo fjale banale. Video selfie të zgjasë jo më shumë se 30 sekonda. Ne video mund te marrin pjesë më shumë se një person. Me dërgimin e videos ju i jepni drejtën autoriale MIE-së për të publikuar këtë video, audio ose fotografi te mundshme. Të gjitha videot që nuk i plotësojnë këto kushte mund të refuzohen komplet apo parcialisht. Nga videot që ju na i dërgoni do të zgjedhën katër (4) më interesantet, ndërsa të përzgjedhurit do të shpërblehen me nga një shpërblim modest.

Afati i fundit për dorëzimin e video-selfieve është më 18 Prill 2019, deri në ora 12:00.

Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni:
Zyra për Komunikim dhe Informim – Ministria e Integrimit Evropian
Tel: 038 200 27 014 ose 038 200 27 043:
e-mail: mei@rks-gov.net

Last modified: 5 Gusht, 2022

8 Responses to " Ftesë për bashkëpunim "

 1. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ftese-per-bashkepunim/ […]

 2. 다시보기 thotë:

  … [Trackback]

  […] Here you will find 57400 more Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ftese-per-bashkepunim/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ftese-per-bashkepunim/ […]

 4. I have noticed that credit restoration activity really needs to be conducted with techniques. If not, it’s possible you’ll find yourself endangering your standing. In order to succeed in fixing your credit ranking you have to verify that from this moment in time you pay all your monthly dues promptly prior to their scheduled date. It really is significant given that by never accomplishing this, all other moves that you will decide to try to improve your credit ranking will not be helpful. Thanks for sharing your tips.

 5. … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ftese-per-bashkepunim/ […]

 6. Weed Delivery thotë:

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ftese-per-bashkepunim/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ftese-per-bashkepunim/ […]

 8. dating app thotë:

  … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ftese-per-bashkepunim/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *