Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Direktiva 2004/18/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 31 mars 2004, për koordinimin e procedurave për shpalljen fituese të kontratave për punë publike, furnizime dhe shërbime publike

18 Gusht, 2022

Direktiva_200418KE_e_Parlamentit_Europian_dhe_e_Keshillit,_date_31_mars_2004,_per_koordinimin_e_procedurave_per_shpalljen_fituese

Last modified: 18 Gusht, 2022

3 Responses to " Direktiva 2004/18/KE e Parlamentit Europian dhe e Këshillit, datë 31 mars 2004, për koordinimin e procedurave për shpalljen fituese të kontratave për punë publike, furnizime dhe shërbime publike "

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 34077 more Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2004-18-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-31-mars-2004-per-koordinimin-e-procedurave-per-shpalljen-fituese-te-kontratave-per-pune-publike-furni…

  2. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2004-18-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-31-mars-2004-per-koordinimin-e-procedurave-per-shpalljen-fituese-te-kontratave-per-pune-publike-furnizime-dhe-sherbime-pu…

  3. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2004-18-ke-e-parlamentit-europian-dhe-e-keshillit-date-31-mars-2004-per-koordinimin-e-procedurave-per-shpalljen-fituese-te-kontratave-per-pune-publike-furnizime-dhe-sherbime-publike…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *