Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Direktiva 2003/37/KE e Parlamentit Europian dhe Këshillit, datë 26 maj 2003 mbi miratimin e tipit të traktorëve bujqësorë ose të pylltarisë, rimorkiove dhe rimorkiatorëve të tyre të ndërkëmbyeshëm, së bashku me sistemet, pjesët përbërëse dhe njësitë e tyre të ndara teknike, dhe që shfuqizon Direktivën 74/150/KEE (Tekst kuptimi i të cilit ka lidhje me ZEE)

18 Gusht, 2022

Direktiva_200337KE_e_Parlamentit_Europian_dhe_Keshillit,_date_26_maj_2003_mbi_miratimin_e_tipit_te_traktoreve_bujqesore_ose_te_py

Last modified: 18 Gusht, 2022

2 Responses to " Direktiva 2003/37/KE e Parlamentit Europian dhe Këshillit, datë 26 maj 2003 mbi miratimin e tipit të traktorëve bujqësorë ose të pylltarisë, rimorkiove dhe rimorkiatorëve të tyre të ndërkëmbyeshëm, së bashku me sistemet, pjesët përbërëse dhe njësitë e tyre të ndara teknike, dhe që shfuqizon Direktivën 74/150/KEE (Tekst kuptimi i të cilit ka lidhje me ZEE) "

  1. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2003-37-ke-e-parlamentit-europian-dhe-keshillit-date-26-maj-2003-mbi-miratimin-e-tipit-te-traktoreve-bujqesore-ose-te-pylltarise-rimorkiove-dhe-rimorkiatoreve-te-tyre-te-nderkembyes…

  2. 호두코믹스 thotë:

    … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-2003-37-ke-e-parlamentit-europian-dhe-keshillit-date-26-maj-2003-mbi-miratimin-e-tipit-te-traktoreve-bujqesore-ose-te-pylltarise-rimorkiove-dhe-rimorkiatoreve-te-ty…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *