Integrimi Evropian

Evropske Integracije

Zamenik ministra Ilazi dočekuje na sastanku delegaciju iz EBOR-a

април 12, 2016

Priština, 12. april 2016. godine – zamenik ministra Evropskih Integracija, g. Ramadan Ilazi, dočekao je danas jednu delegaciji iz Evropske Banke za Obnovi u Razvoj (EBOR), sa kojima je diskutovao vezano za obuhvaćanje razvojnih prioriteta Vlade Kosova u pripremi Razvojne Strategije EBOR-a za Kosovo.

Tokom ovog sastanka zamenik ministra g. Ilazi, predstavio je prioritete Vlade Republike Kosovo određenim u Razvojnoj Nacionalnoj Strategiji  2016-2021.

Takođe, zamenik ministra g. Ilazi diskutovao je sa delegacijom o Listi prioritetnih Projekata određenim unutar Nacionalnog Saveta za Investicije koji se vodi  zajedno sa ministarstvom Evropskih Integracija..

Dok delegacija EBOR-a, vođena od strane g. Holger Muent, direktor za regiju Zapadnog Balkana, izjavio je spremnost za podržavanje razvojnih prioriteta Kosova.

 

Last modified: август 10, 2022

3 Responses to " Zamenik ministra Ilazi dočekuje na sastanku delegaciju iz EBOR-a "

  1. … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/sr/zamenik-ministra-ilazi-docekuje-na-sastanku-delegaciju-iz-ebor-a/ […]

  2. research каже:

    … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/sr/zamenik-ministra-ilazi-docekuje-na-sastanku-delegaciju-iz-ebor-a/ […]

  3. Nadir каже:

    I read this paragraph completely about the comparison of latest and
    earlier technologies, it’s amazing article.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *