Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Zëvendësministri Kasapolli ka pritur sot një delegacion nga Japonia

24 Qershor, 2014

Prishtinë. 24 qershor 2014 – Zëvendësministri i Integrimit Evropian Gëzim Kasapolli, ka pritur  sot  një delegacion nga  Japonia, i cili kryhesohej nga Toshiya Abe, Përfaqësues Rezident i Zyrës  së JICA-s për  Ballkanin.Në takim me delegacionin  Japonez  kanë folur për marrëdhëniet dhe bashkëpunimin ndërmjet dy vendeve, për thellimin e mëtejmë të këtij bashkëpunimi në planin dypalësh dhe shumëpalësh, si dhe për projektet e  Agjencisë Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA – Japan International Cooperation Agency).dhënë për qytetarët  e Kosovës.

Temë kryesore e këtij  takimi ishte përpilimi i projekt propozimit të ri nga JICA për asistencë për zhvllim të komuniteteve i përqëndruar në komunat Klinë dhe Istog. Projekti do të kontribuojë në vizionin e Qeverisë për krijimin e një  shoqërise multientnike dhe do të ndihmojë në procesin e ndërtimit të besimit mes bashkësive etnike.

Me këtë rast  zëvendësministi Kasapolli , në emër të Ministrisë se Integrimit Evropian dhe Qeverisë së Kosovës, falënderoi përfaqësuesit e JICA dhe Qeverinë e Japonisë, gjithashtu stafin e tyre në Prishtinë për përkushtimin e tyre për të ndihmuar dhe mbështetur Kosovën në përmirësimin e kushteve të jetesës për qytetarët e saj.

“Ndihmat e JICA dhënë Kosovës, janë   shumë të  mirëseardhura për qytetarët, si asistencë teknike dhe profesionale por edhe një ndihmën direkte për ngritjen e shërbimeve dhe zhvillimin e vendit tonë“ tha në fjalën e tij zëvendësministri Kasapolli.

 

Last modified: 12 Gusht, 2022

48 Responses to " Zëvendësministri Kasapolli ka pritur sot një delegacion nga Japonia "

 1. … [Trackback]

  […] Read More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/zevendesministri-kasapolli-ka-pritur-sot-nje-delegacion-nga-japonia/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/zevendesministri-kasapolli-ka-pritur-sot-nje-delegacion-nga-japonia/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/zevendesministri-kasapolli-ka-pritur-sot-nje-delegacion-nga-japonia/ […]

 4. linetogel thotë:

  So excited to share my thoughts here! 🌟 This content is astonishingly innovative, combining creativity with insight in a way that’s engrossing and informative. Every detail seems carefully put together, exhibiting a deep grasp and passion for the subject. It’s extraordinary to find such a perfect blend of information and entertainment! Major applause to everyone involved in creating this masterpiece. Your hard work and dedication are clearly evident, and it’s an absolute joy to witness. Looking forward to seeing more of this amazing work in the future! Keep inspiring us all! 🚀👏💫 #Inspired #CreativityAtItsBest

 5. dana toto thotë:

  What a splendid day it is today! Your post adds an extra dose of sunshine to an already bright day.

 6. togel online thotë:

  nice content!nice history!! boba 😀

 7. hometogel thotë:

  I’m genuinely excited about this brilliant find!

 8. hometogel thotë:

  Jaw-dropping brilliance! Hats off to the creator!

 9. link alternatif thotë:

  I’m genuinely impressed! Mind-bogglingly good!

 10. situs toto thotë:

  Truly exceptional! An online masterpiece!

 11. situs toto thotë:

  This is internet gold! I’m on a digital high right now!

 12. link alternatif thotë:

  A digital triumph! I’m hooked on this exceptional content!

 13. This post is truly impressive! Kudos to the author!

 14. dingdongtogel thotë:

  Outstanding content! The author has a great writing style!

 15. Dingdongtogel thotë:

  Uwo, outstanding work! The author’s talent is remarkable!

 16. masuk dingdong thotë:

  This content is remarkable! Thanks for sharing!

 17. Dingdongtogel thotë:

  Outstanding content! The author has a great writing style!

 18. 🎭 This post is a performance of brilliance! 🎭

 19. 📝 I’m bookmarking this post for future inspiration! 📝

 20. danatoto thotë:

  🎉 This post deserves a confetti celebration! 🎉

 21. Orval Galarza thotë:

  I thoroughly enjoyed your article for its clear and insightful presentation of complex ideas in an easily understandable language. Your use of practical examples significantly enhanced the relevance and accessibility of the content. Thank you for creating such an engaging and informative piece that appeals to both novices and experts alike.

 22. dingdongtogel thotë:

  Today needed a positive boost, and your post came at the perfect time. Keep filling our days with positivity! 🌈

 23. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/zevendesministri-kasapolli-ka-pritur-sot-nje-delegacion-nga-japonia/ […]

 24. situstogel176 thotë:

  |This article offers a refreshing take on a familiar topic.

 25. Este site é um verdadeiro modelo de como estabelecer e manter a confiança dos usuários. A segurança e a integridade são evidentes em cada detalhe. Recomendo sem reservas!

 26. Cada vez que acesso este site, sinto-me acolhido por sua atmosfera de confiança. É reconfortante saber que minhas informações estão em boas mãos. Obrigado pela paz de espírito!

 27. Cada vez que acesso este site, sinto-me acolhido por sua atmosfera de confiança. É reconfortante saber que minhas informações estão em boas mãos. Obrigado pela paz de espírito!

 28. A cada acesso a este site, sinto-me imediatamente envolvido por uma atmosfera de confiança. Parabéns pela dedicação à segurança dos usuários!

 29. Your post is a ray of light in the darkness. Thank you for brightening my day in a unique way. Keep shining!

 30. Today needed a positive boost, and your post came at the perfect time. Keep filling our days with that positivity!

 31. Your publication was like a burst of sunshine in my daily routine. Keep brightening our days with your positivity!

 32. Your post is a ray of light in the darkness. Thank you for brightening my day in a unique way. Keep shining!

 33. Your post is a ray of light in the darkness. Thank you for brightening my day in a unique way. Keep shining!

 34. Your post is a ray of light in the darkness. Thank you for brightening my day in a unique way. Keep shining!

 35. Your post is a ray of light in the darkness. Thank you for brightening my day in a unique way. Keep shining!

 36. Your post gave me hope when I needed it most. Thank you for your courage.

 37. I have no words to describe how your content illuminated my day. Keep being that source of inspiration!

 38. Your resilience in the face of challenges is remarkable. Thank you for sharing your journey.

 39. Your post reminded me that I am stronger than I think. Thank you for your encouragement.

 40. Your words of encouragement were just what I needed to hear today. Thank you for your support.

 41. Your positivity is a beacon of light in a world that can sometimes feel dark. Thank you.

 42. Your words of wisdom have the power to change lives. Thank you for sharing your insight.

 43. Your resilience is a testament to the power of the human spirit. Thank you for sharing your journey.

 44. Your resilience in the face of challenges is remarkable. Thank you for sharing your journey.

 45. Your words of encouragement were just what I needed to hear today. Thank you for your support.

 46. Your kindness knows no bounds. Thank you for being a source of love and support.

 47. The depth of your research is evident in this article.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *