Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

YCS Raundi XII: Konkursi përfundimtar dhe hapja e aplikimit (12 nëntor 2018)

12 Nëntor, 2018

Aplikimi do të jetë i hapur nga dita e hënë, 12 nëntor 2018 deri të hënën, 3 dhjetor 2018.
Kandidatëve të suksesshëm do t’iu ofrohet mundësia të aplikojnë për Programe Master njëvjeçare në universitete të shteteve anëtare të BE-së. Programi i bursave, gjuha e punës e së cilit është vetëm gjuha angleze, do të ofroj deri në 40 bursa të plota, 10% të këtyre bursave janë të rezervuara për shërbyesit civil të cilët veç janë të punësuar në administratën publike (numri real i bursave të ofruara mund të ndryshojë, varësisht nga përshtatshmëria e kandidatëve dhe fondet në dispozicion). Ky lajmërim është i hapur për të diplomuarit në fakultetet si: juridik, shkenca politike, ekonomik, menaxhment i biznesit, shkenca shoqërore, histori, shkenca humane, marrëdhenie ndërkombëtare, diplomaci, kriminologji dhe fusha të tjera akademike (siç është specifikuar në Rregullat e Procedurës të cilat mund të shkarkohen më poshtë nën “NËSE DËSHIRONI TË APLIKONI”) në përputhje me sektorët e specializimit në vijim:

1) Juridik – deri në 16 bursa në dispozicion
2) Administratë Publike – deri në 8 bursa në dispozicion
3) Ekonomik – deri në 8 bursa në dispozicion
4) Kulturë dhe Shëndetësi – deri ne 8 bursa ne dispozicion

Informatat shtesë rreth lajmërimit për aplikim (përfshirë formularin e aplikimit dhe Rregullat e Procedurës për Raundin XII) janë në dispozicion në web faqen zyrtare të Skemës Young Cell: https://ycskosovo.eu

Last modified: 8 Gusht, 2022

6 Responses to " YCS Raundi XII: Konkursi përfundimtar dhe hapja e aplikimit (12 nëntor 2018) "

 1. Get More Info thotë:

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ycs-raundi-xii-konkursi-perfundimtar-dhe-hapja-e-aplikimit-12-nentor-2018/ […]

 2. cold fire carts thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ycs-raundi-xii-konkursi-perfundimtar-dhe-hapja-e-aplikimit-12-nentor-2018/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ycs-raundi-xii-konkursi-perfundimtar-dhe-hapja-e-aplikimit-12-nentor-2018/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ycs-raundi-xii-konkursi-perfundimtar-dhe-hapja-e-aplikimit-12-nentor-2018/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Here you can find 18937 more Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ycs-raundi-xii-konkursi-perfundimtar-dhe-hapja-e-aplikimit-12-nentor-2018/ […]

 6. use this link thotë:

  … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ycs-raundi-xii-konkursi-perfundimtar-dhe-hapja-e-aplikimit-12-nentor-2018/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *