Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Sqarim për opinion

22 Gusht, 2019

Prishtinë, 22 Gusht 2019 – Një pjesë e Ministrisë së Integrimit Evropian, ka disa muaj që është vendosur në lokacion të ri, për shkak të mungesës së hapësirave në ambientin ekzistues, në Ndërtesën e Qeverisë.

Hapësira e re, sipas planit, duhet të pajiset me inventar të ri. Ky ndryshim ka ndodhur në muajin Maj dhe nga atëherë kanë filluar procedurat e prokurimit.

Pajisja e ambienteve të MIE, nuk ka asnjë ndërlidhje me procesin zgjedhor, apo me çështje politike. Kjo procedurë, është e planifikuar nëpërmjet administratës, duke kaluar të gjitha procedurat ligjore dhe ka të bëjë me pajisjen e ambienteve me inventar. Procedura ka filluar në muajin Maj të këtij viti dhe është finalizuar në pajtim me afatet kohore, të parapara me ligjin për prokurim publik.

Data e inicimit të tenderit është: 11.5.2019, data e nënshkrimit të kontratës, 14.8.2019 (pas zhvillimit të procedurave), dhe data e skadimit më 31.12.2019.

Me respekt,
Zyra e Komunikimit dhe Informimit e MIE

Last modified: 4 Gusht, 2022

3 Responses to " Sqarim për opinion "

  1. I agree with your point of view, your article has given me a lot of help and benefited me a lot. Thanks. Hope you continue to write such excellent articles.

  2. … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/sqarim-per-opinion/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/sqarim-per-opinion/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *