Integrimi Evropian

Rregullore (KE) nr. 955/1999 e Parlamentit Europian dhe Këshillit, datë 13 prill 1999, që ndryshon Rregulloren e Këshillit (KEE) nr. 2913/92 në lidhje me procedurën e kalimit tranzit të jashtëm

28 Korrik, 2022

Rregullore (KE) nr. 955/1999 e Parlamentit Europian dhe Këshillit, datë 13 prill 1999, që ndryshon Rregulloren e Këshillit (KEE) nr. 2913/92 në lidhje me procedurën e kalimit tranzit të jashtëm

Last modified: 28 Korrik, 2022

One Response to " Rregullore (KE) nr. 955/1999 e Parlamentit Europian dhe Këshillit, datë 13 prill 1999, që ndryshon Rregulloren e Këshillit (KEE) nr. 2913/92 në lidhje me procedurën e kalimit tranzit të jashtëm "

  1. gate io thotë:

    After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *