Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Paralajmërim i Ftesës për Aplikim në Raundin e 10-të, të Skemës së Celulës së të Rinjëve, Programi i BE-së për bursa post-diplomike 2016

14 Janar, 2016

YCS Raundi X: Paralajmërim i Shpalljes së publikuar

 

Prishtinë, 14 Janar 2016 – Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Ministria e Integrimeve Evropiane, paralajmërojnë hapjen e konkusit për Raundin e 10-të, të aplikimit për Skemën e Celulës së të Rinjëve, programi i BE-së për bursa post-diplomike për Kosovën, program i cili aktualisht është duke u implementuar nga British Council. Aplikimi do të jetë i hapur nga 25 Janar 2016 deri më 4 Mars 2016 dhe kandidatëve të suksesshëm do t’iu ofrohet mundësia të aplikojnë për Programe Master në univerzitete të shteteve anëtare të BE-së.

 

Programi i Bursave, gjuha e punës e së cilit është vetëm gjuha Angleze, do të ofroj deri në 32 bursa të plota (numri real i bursave të ofruara mund të jetë më i vogël varësisht nga përshtatshmëria e kandidatëve dhe fondet në dispozicion).

 

Kjo ftesë do të jetë e hapur për shërbyesit civil (deri në 10% të numrit të përgjithshëm të bursave të ofruara), për studentët e diplomuar në fakultetet si: juridik, shkenca politike, menaxhment i biznesit, shkenca shoqërore, histori, shkenca humane, marrëdhenie ndërkombëtare, diplomaci, kriminologji, shkenca shoqërore dhe fusha të tjera akademike (siç është specifikuar në Rregullat e Procedurës që do të publikohen më 25 janar 2016) në përputhje me sektorët e specializimit në vijim:

– Juridik

– Administratë Publike

– Ekonomik
#Paralajmërimi

 

Last modified: 11 Gusht, 2022

6 Responses to " Paralajmërim i Ftesës për Aplikim në Raundin e 10-të, të Skemës së Celulës së të Rinjëve, Programi i BE-së për bursa post-diplomike 2016 "

 1. … [Trackback]

  […] Here you will find 52720 additional Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/paralajmerim-i-fteses-per-aplikim-ne-raundin-e-10-te-te-skemes-se-celules-se-te-rinjeve-programi-i-be-se-per-bursa-post-diplomike-2016/ […]

 2. Crystal Meth thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/paralajmerim-i-fteses-per-aplikim-ne-raundin-e-10-te-te-skemes-se-celules-se-te-rinjeve-programi-i-be-se-per-bursa-post-diplomike-2016/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Here you will find 90772 more Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/paralajmerim-i-fteses-per-aplikim-ne-raundin-e-10-te-te-skemes-se-celules-se-te-rinjeve-programi-i-be-se-per-bursa-post-diplomike-2016/ […]

 4. see it here thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/paralajmerim-i-fteses-per-aplikim-ne-raundin-e-10-te-te-skemes-se-celules-se-te-rinjeve-programi-i-be-se-per-bursa-post-diplomike-2016/ […]

 5. exhaustare thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/paralajmerim-i-fteses-per-aplikim-ne-raundin-e-10-te-te-skemes-se-celules-se-te-rinjeve-programi-i-be-se-per-bursa-post-diplomike-2016/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/paralajmerim-i-fteses-per-aplikim-ne-raundin-e-10-te-te-skemes-se-celules-se-te-rinjeve-programi-i-be-se-per-bursa-post-diplomike-2016/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *