Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministrja Hoxha: Unik për dinamizim të procesit integrues

18 Tetor, 2017

Prishtinë, 18 Tetor 2017 – Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha ka takuar sot, z. David Cullen, Shef i Njësisë DG D3 pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Komisionit Evropian. Në takim ishin të pranishëm edhe Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar dhe Ministri i Financave, Bedri Hamza.

Në takim, u theksua se dinamika e procesit integrues do dinamizuar.

Ministrja Hoxha theksoi se të gjithë akterët, janë të involvuar duke kontribuar në zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, komponentet e prioriteteve si dhe me limitet kohore për zbatim.

“Angazhimi ynë është i jashtëzakonshëm dhe mirëpresim çdo përkrahje që vije nga Komisioni Evropian, rekomandimet e vazhdueshme për institucionet tona si dhe nga instancat tjera të rëndësishme evropiane”, theksoi Ministrja Hoxha.

Ndërsa diskutimi u zhvillua në drejtim të maksimalizimit të angazhimit dhe përkushtimit të gjithanshëm për zbatimin e zotimeve brenda procesit.

Ministrat u zotuan në drejtim të angazhimit politik për Mbështetjen buxhetore Sektoriale në Reformën e Administratës Publike, me theks të veçantë në treguesin 6 (marrëveshja dhe angazhimi nga Kryeministri dhe Kryetari i Kuvendit).

Z. Cullen përgëzoi ministrat e pranishëm për përkushtimin dhe dinamizimin e procesit, duke ofruar përkrahje në këtë drejtim.

Përveç për Mbështetjen buxhetore Sektoriale në Reformën e Adminstratës Publike, z. Cullen gjithashtu ka diskutuar për Menaxhimin e Financave Publike, duke u përqendruar në fushën e administratës dhe financave.

Last modified: 9 Gusht, 2022

2 Responses to " Ministrja Hoxha: Unik për dinamizim të procesit integrues "

  1. Thanks for your write-up. Another thing is that being a photographer involves not only trouble in catching award-winning photographs but additionally hardships in establishing the best video camera suited to your requirements and most especially problems in maintaining the caliber of your camera. That is very genuine and noticeable for those photography fans that are in capturing this nature’s interesting scenes — the mountains, the actual forests, the wild or seas. Visiting these adventurous places definitely requires a video camera that can meet the wild’s severe settings.

  2. … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-unik-per-dinamizim-te-procesit-integrues/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *