Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministrja Çitaku priti në një takim lamtumirës Znj. Osnat Lubrani, koordinatore e OKB-së për Zhvillim dhe Përfaqësuese e Përhershme e UNDP-së në Kosovë.

19 Shtator, 2013

Prishtinë, 19 shtator 2013 – Ministrja Çitaku priti në një takim lamtumirës Znj. Osnat Lubrani, koordinatore e OKB-së për Zhvillim dhe Përfaqësuese e Përhershme e UNDP-së në Kosovë.

I pranishëm në takim ishte edhe Z. Andreë Rusell i cili do të zë vendin e Znj.Lubrani. Me këtë rast ministrja Çitaku shfrytëzoj rastin ta përgëzojë Z. Rusell për detyrën në UNDP duke u zotuar se bashkëpunimi i mirë që ka mbretëruar deri më taniu të vazhdojë edhe në të ardhmen.

 

Last modified: 16 Gusht, 2022

3 Responses to " Ministrja Çitaku priti në një takim lamtumirës Znj. Osnat Lubrani, koordinatore e OKB-së për Zhvillim dhe Përfaqësuese e Përhershme e UNDP-së në Kosovë. "

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-citaku-priti-ne-nje-takim-lamtumires-znj-osnat-lubrani-koordinatore-e-okb-se-per-zhvillim-dhe-perfaqesuese-e-perhershme-e-undp-se-ne-kosove/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-citaku-priti-ne-nje-takim-lamtumires-znj-osnat-lubrani-koordinatore-e-okb-se-per-zhvillim-dhe-perfaqesuese-e-perhershme-e-undp-se-ne-kosove/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-citaku-priti-ne-nje-takim-lamtumires-znj-osnat-lubrani-koordinatore-e-okb-se-per-zhvillim-dhe-perfaqesuese-e-perhershme-e-undp-se-ne-kosove/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *