Integrimi Evropian

European Integration

Ministrja Çitaku priti në një takim lamtumirës Znj. Osnat Lubrani, koordinatore e OKB-së për Zhvillim dhe Përfaqësuese e Përhershme e UNDP-së në Kosovë.

September 19, 2014

 

 

 

Last modified: August 16, 2022

2 Responses to " Ministrja Çitaku priti në një takim lamtumirës Znj. Osnat Lubrani, koordinatore e OKB-së për Zhvillim dhe Përfaqësuese e Përhershme e UNDP-së në Kosovë. "

  1. health tests says:

    … [Trackback]

    […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-itaku-priti-n-nj-takim-lamtumirs-znj-osnat-lubrani-koordinatore-e-okb-s-pr-zhvillim-dhe-prfaqsuese-e-prhershme-e-undp-s-neuml/ […]

  2. website link says:

    … [Trackback]

    […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-itaku-priti-n-nj-takim-lamtumirs-znj-osnat-lubrani-koordinatore-e-okb-s-pr-zhvillim-dhe-prfaqsuese-e-prhershme-e-undp-s-neuml/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *