Integrimi Evropian

Ministrja Çitaku në Parlamentin e Kosovës

19 Dhjetor, 2013

Prishtinë, 19 dhjetor 2013 – Ministrja e Integrimit Evropian, Vlora Çitaku njoftoi Deputetët e Parlamentit të Kosovës për nivelin e përmbushjes së kritereve afatshkurtëra për negociimin e Marrëveshjes së Stabilizim Ascoiimi (MSA), si dhe Raportin e Komisionit Evropian për Vitin 2013.

Last modified: 15 Gusht, 2022