Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministrja Ahmetaj priti Udhëheqësen e Ambasadës së Luksemburgut në Kosovë, znj. Anne Dostert

7 Mars, 2017

Prishtinë, 7 mars, 2017 – Sot Ministrja Ahmetaj priti në takim Udhëheqësen e Ambasadës së Luksemburgut në Kosovë, znj. Anne Dostert.

Gjatë takimit u diskutua procesi i integrimit Evropian të Kosovës, më theks të vecantë në zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit, liberalizimin e vizave dhe qasjen e Kosovës në Programet e BE-së.

Poashtu, Ministrja Ahmetaj dhe znj. Dostert diskutuan zbatimin e asistences së Luksemburgut në Kosovë. Luksemburgu është duke ofruar përkrahje institucioneve të Kosovës në arsim, shendetësi dhe sektorin e ujërave. Momentalisht, janë duke u zbatuar 22.5 milion euro të projekteve në këta sektorë, ndërsa gjatë periudhës 2017-2020 do të fillojn edhe projekte të tjera në vlerë prej 30 milion euro.

Znj. Dostert nënvizoj përkushtimin e vazhdueshëm të Luksemburgut per procesin integrues të Republikes së Kosovës dhe ofroj mbështetjen e vazhdueshme në kuadër të reformave konkrete në arsim, shendetësi dhe sektorin e ujërave.

Last modified: 10 Gusht, 2022

7 Responses to " Ministrja Ahmetaj priti Udhëheqësen e Ambasadës së Luksemburgut në Kosovë, znj. Anne Dostert "

 1. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ahmetaj-priti-udheheqesen-e-ambasades-se-luksemburgut-ne-kosove-znj-anne-dostert/ […]

 2. 호두코믹스 thotë:

  … [Trackback]

  […] Here you can find 78170 additional Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ahmetaj-priti-udheheqesen-e-ambasades-se-luksemburgut-ne-kosove-znj-anne-dostert/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ahmetaj-priti-udheheqesen-e-ambasades-se-luksemburgut-ne-kosove-znj-anne-dostert/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ahmetaj-priti-udheheqesen-e-ambasades-se-luksemburgut-ne-kosove-znj-anne-dostert/ […]

 5. u31 com thotë:

  … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ahmetaj-priti-udheheqesen-e-ambasades-se-luksemburgut-ne-kosove-znj-anne-dostert/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ahmetaj-priti-udheheqesen-e-ambasades-se-luksemburgut-ne-kosove-znj-anne-dostert/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ahmetaj-priti-udheheqesen-e-ambasades-se-luksemburgut-ne-kosove-znj-anne-dostert/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *