Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministria e Integrimit Evropian mbështetë Shënimin e Ditës Botërore të Përsonave me Sindromin Down

21 Mars, 2013

Prishtinë, 21 mars. 2013 – Ministria e Integrimit Evropian i është dalë në mbështetje me aktivitetet e tyre Organizatës Jo Qeveritare Down Syndrome Kosova ku sot ata organizuan Shënimin e Ditës Botërore të Përsonave me Sindromin Down me moton “Të ndryshojmë”. Organizimi i këtij evenimenti është mbajtur në Teatrin kombetarë të Kosovës, kjo ne kuader të aktiviteteve përmbyllëse të fushatës.

Qëllimi i këtij organizmi ishte ndër të tjera edhe sensibilizimi i opinionit Kosovarë si dhe të kontribuoj shoqërisë tonë për realizmin dhe respektimin e të drejtave të njeriut, mundësive të barabarta sociale, ekonomike, trajtimit mjekësorë, edukimit, punësimit dhe jetesës së pavarur të përsonave me sindromin down.

Me këtë rast, në emër të Ministrisë së Integrimit Evropian të pranishmëve me një fjalë rasti ju drejtua Zëvëndës MinistriGëzim Kasapolli, ku potencoi se institucioni ynë do të vazhdoj të përkrahë edhe në të ardhmen iniciativat e tilla që I kontribuojnë përmirësimit të gjendjes së qytetarëve tanë.

Ky ativitet organizohet për herë të shtatë në Kosovë dhe këtë vit është organizuar në mbështetje të Ministrisë së Integrimit Evropian.

 

Last modified: 16 Gusht, 2022

3 Responses to " Ministria e Integrimit Evropian mbështetë Shënimin e Ditës Botërore të Përsonave me Sindromin Down "

 1. mejaqq thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministria-e-integrimit-evropian-mbeshtete-shenimin-e-dites-boterore-te-personave-me-sindromin-down/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you will find 58883 additional Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministria-e-integrimit-evropian-mbeshtete-shenimin-e-dites-boterore-te-personave-me-sindromin-down/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministria-e-integrimit-evropian-mbeshtete-shenimin-e-dites-boterore-te-personave-me-sindromin-down/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *