Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministri për Integrim Evropian Bekim Ҫollaku flet për Financial Times

10 Dhjetor, 2014

Prishtinë, 10 dhjetor. 2014 – Ministri Ҫollaku prononcohet për reformat strukturore, rritjen ekonomike dhe mundësitë e investimeve në Kosovë. Ministri Çollaku ndër të tjera ka thënë: “Prioriteti kryesor për qeverinë e re do të jetë zhvillimi i ekonomisë dhe krijimi i vendeve të punës”.

Shihni:

http://www.indeksonline.net/?FaqeID=2&LajmID=130280

 

http://m.ft.com/beyond-brics/2014/12/10/kosovos-new-government-in-with-the-old-in-with-the-new/

 

Last modified: 12 Gusht, 2022

4 Responses to " Ministri për Integrim Evropian Bekim Ҫollaku flet për Financial Times "

 1. 티비위키 thotë:

  … [Trackback]

  […] Here you can find 50408 more Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-bekim-ҫollaku-flet-per-financial-times/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-bekim-ҫollaku-flet-per-financial-times/ […]

 3. next page thotë:

  … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-bekim-ҫollaku-flet-per-financial-times/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-per-integrim-evropian-bekim-ҫollaku-flet-per-financial-times/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *