Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministri i Integrimit Evropian, z. Bekim Çollaku ka zhvilluar sot një takim me Ambasadorin e Holandës në Kosovë, z. Robert Bosch

4 Mars, 2015

Prishtinë, 4 Mars 2015 – Ministri i Integrimit Evropian, z. Bekim Çollaku ka zhvilluar sot një takim me Ambasadorin e Holandës  në Kosovë, z. Robert Bosch, me të cilin ndër të tjera kanë biseduar për bashkëpunimn bilateral, nënshkrimin e MSA-së dhe procesin e liberalizimit të vizave.

Fillimisht, ministri Çollaku është shprehur mirënjohës për mbështetjen e vazhdueshme të Mbretërisë së Holandës në avancimin e agjendës evropiane për Kosovën. Ministri Çollaku përsëriti se prioritete kryesore në kuadër të procesit të integrimit evropian mbesin nënshkrimi i MSA-së dhe procesi i liberalizimit të vizave.

Lidhur me këto dy procese ministri Çollaku  ritheksoi se “Kosova është e gatshme të nënshkruaj MSA-në, ndërsa gjithashtu është në fazën përfundimtare për të përmbushur obligimet e veta në kuadër të procesit të liberalizimit të vizave”.

Në anën tjetër Ambasadori Bosch përseriti qëndrimin e Mbretrësië së Holandës në mbështetje të procesve integruese për Kosovën.

Të dy bashkëbiseduesit në takim u zotuan se ndërmjet dy shteteve do të ketë një bashkëpunim edhe më intensiv përgjatë gjithë procesit të integrimit evropian.

 

Last modified: 12 Gusht, 2022

7 Responses to " Ministri i Integrimit Evropian, z. Bekim Çollaku ka zhvilluar sot një takim me Ambasadorin e Holandës në Kosovë, z. Robert Bosch "

 1. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-i-integrimit-evropian-z-bekim-collaku-ka-zhvilluar-sot-nje-takim-me-ambasadorin-e-holandes-ne-kosove-z-robert-bosch/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-i-integrimit-evropian-z-bekim-collaku-ka-zhvilluar-sot-nje-takim-me-ambasadorin-e-holandes-ne-kosove-z-robert-bosch/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Here you can find 14825 additional Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-i-integrimit-evropian-z-bekim-collaku-ka-zhvilluar-sot-nje-takim-me-ambasadorin-e-holandes-ne-kosove-z-robert-bosch/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Here you will find 36035 additional Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-i-integrimit-evropian-z-bekim-collaku-ka-zhvilluar-sot-nje-takim-me-ambasadorin-e-holandes-ne-kosove-z-robert-bosch/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-i-integrimit-evropian-z-bekim-collaku-ka-zhvilluar-sot-nje-takim-me-ambasadorin-e-holandes-ne-kosove-z-robert-bosch/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-i-integrimit-evropian-z-bekim-collaku-ka-zhvilluar-sot-nje-takim-me-ambasadorin-e-holandes-ne-kosove-z-robert-bosch/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *