Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Me përkrahjen e Ministrisë së Integrimit Evropian shpërndahen dhurata për fëmijët e komuniteteve Romë,Ashkali dhe Egjiptianë

30 Dhjetor, 2013

Me përkrahjen financiare të Ministrisë së Integrimit Evropian, OJQ rome “Multiethnic Culture Of Kosova” sot shpërndau dhurata për fëmijët Romë,Ashkali dhe Egjiptianë  në Fushë Kosovë

Zv.Ministri i Ministrisë së Integrimit Evropian, Refik Shaqiri tha se kjo është një ndihmë simbolike për këta fëmijë, që festa e Vitit të Ri të jetë më e hareshme.

Last modified: 15 Gusht, 2022

2 Responses to " Me përkrahjen e Ministrisë së Integrimit Evropian shpërndahen dhurata për fëmijët e komuniteteve Romë,Ashkali dhe Egjiptianë "

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/me-perkrahjen-e-ministrise-se-integrimit-evropian-shperndahen-dhurata-per-femijet-e-komuniteteve-romeashkali-dhe-egjiptiane/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/me-perkrahjen-e-ministrise-se-integrimit-evropian-shperndahen-dhurata-per-femijet-e-komuniteteve-romeashkali-dhe-egjiptiane/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *