Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Institucionet dorëzojnë kontributin e parë për Raportin e Progresit 2014

2 Maj, 2014

Prishtinë, 2 maj 2014 – Sot, Ministrja e Integrimit Evropian, znj. Vlora Çitaku i dorëzoi Përfaqësuesit Special të BE-së në Kosovë, Z. Samuel Žbogar,  inputin e parë të institucioneve të Kosovës në kuadër të përgatitjes së Raportit të Progresit 2014.

Kontributi i dorëzuar mbulon zhvillimet kryesore gjatë periudhës: shtator 2013 –  maj 2014. Të gjitha institucionet shtetërore kanë kontribuar në përgatitjen e inputit për Raportin e Progresit.

Raporti në veçanti përmban informacionet mbi zhvillimet legjislative, masat e ndërmarra implementuese dhe ndërtimin e kapaciteteve institucionale gjatë periudhës raportuese.

Raporti i dytë dhe përfundimtar para publikimit të Raportit të Progresit 2014 do të dorëzohet më 1 shtator 2014.

Në këtë link mund të shkarkoni dokumentet relevante:
Minister Çitaku’s letter to Mr. Danielson
First Input of Institutions of the Republic of Kosovo to the European Commission 2014 Progress Report
Annex 5 Analysis on the Functioning of Municipal Bodies
Annex 6 Analysis of the Strategic Security Sector Review of the Republic of Kosovo
Annex 7 Tracking Mechanism 2013 Annual Report
Annex 8 Evaluation Report on the Implementation of the National Strategy and Action Plan for Community Safety 2011-2016
Annex 9 Report on the Implementation of the Action Plan for the Integration of the Roma, Ashkali and Egyptian Communities
Annex 10 Training Provided to Kosovo Police
Annex 11 Organized Crime Statistics

Last modified: 12 Gusht, 2022

2 Responses to " Institucionet dorëzojnë kontributin e parë për Raportin e Progresit 2014 "

  1. … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/institucionet-dorezojne-kontributin-e-pare-per-raportin-e-progresit-2014/ […]

  2. payday loan thotë:

    … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/institucionet-dorezojne-kontributin-e-pare-per-raportin-e-progresit-2014/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *