Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Inaugurimi i Pallatit të Drejtësisë

25 Mars, 2015

Prishtinë, 25 mars 2015 – Jam i nderuar që pas një pune të gjate dhe me përkushtim, sot inauguruam Pallatin e Drejtësisë si njërin ndër projektet kryesore në sektorin e drejtësisë.

Inaugurimi i Pallatit të Drejtësisë është një hap i rëndësishëm për forcimin e sundimit të ligjit në Republikën e Kosovës dhe për avancimin e sektorit të drejtësisë në vend dhe do të ndikoj në rritjen e efikasitetit të gjyqesorit në zbatimit e mandatit kushtetues dhe ligjor.

Realizimi i këtij projekti kapital, konfirmon përkrahjen që gëzon sektori i drejtësisë në vend si një ndër segmentet më vitale të funksionimit të shtetit të së drejtës.

Projekti është bashkëfinancuar nga Komisioni Evropian në vlerë të 26.1 milion euro dhe nga Qeveria e Republikës së Kosovës me 5.4 milion euro. Kjo dëshmon se së bashku me partnerët tanë ndërkombëtar kemi një agjendë dhe vizion të përbashkët për arritjen e standardeve evropiane në fushën e rendit dhe ligjit.

 

Last modified: 12 Gusht, 2022

6 Responses to " Inaugurimi i Pallatit të Drejtësisë "

 1. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/inaugurimi-i-pallatit-te-drejtesise/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/inaugurimi-i-pallatit-te-drejtesise/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/inaugurimi-i-pallatit-te-drejtesise/ […]

 4. kinetisch zand thotë:

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/inaugurimi-i-pallatit-te-drejtesise/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/inaugurimi-i-pallatit-te-drejtesise/ […]

 6. see this thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/inaugurimi-i-pallatit-te-drejtesise/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *