Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Grupi punues sektorial për koordinimin e donatorëve në qeverisje

10 Dhjetor, 2012

Prishtinë, 10 Dhjetor 2012. – U mbajt takimi i grupit punues sektorial për koordinimin e donatorëve në Qeverisje.  Në takim morën pjesë donatorët të cilën përkrahin këtë sektor si dhe zyrtarë nga MAPL, MRKS, MMPH si dhe MIE.

Qëllimi i takimit ishte prezantimi i zhvillimeve të fundit dhe të arriturat në fushën e qeverisjes.

Përveç prezantimit mbi zhvillimet e fundit në këto fusha, zyrtarët nga institucionet e lartëpërmendura shpalosën edhe prioritetet për vitin 2013, që kërkojnë financim nga donatorët.

Donatorët prezantuan aktivitetet e tyre të reja, gjegjësisht projektet që do të fillojnë në vitin 2013 dhe u zotuan se do të vazhdojnë me përkrahjen e tyre në bashkëpunim të ngushtë me institucionet.

Në takim gjithashtu u diskutua edhe për përparësitë dhe dobësitë e deritanishme të grupeve punuese sektoriale dhe nën-sektoriale. Në këtë aspekt, donatorët kërkuan që të vazhdohet me mbajtjen e rregullt të grupeve punuese sektoriale dhe nën-sektoriale. Ndërkaq, MIE siguroi donatorët që mekanizmi për koordinimin e donatorëve do të respektohet nga të gjithë dhe do të përmirësohen dobësitë kudo që janë  hasur.

Prej datës 19 nëntor 2012, ka filluar  raundi i dytë i mbajtjes së grupeve punuese sektoriale, për vitin 2012, ku këto takime kanë për qëllim që të informojnë komunitetin e donatorëve për zhvillimet që kanë ndodhë në secilin sektor gjatë vitit 2012 si dhe shpalosjen e prioriteteve që kërkojnë përkrahjen e donatorëve, për vitin 2013 e tutje.

 

Last modified: 16 Gusht, 2022

7 Responses to " Grupi punues sektorial për koordinimin e donatorëve në qeverisje "

 1. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/grupi-punues-sektorial-per-koordinimin-e-donatoreve-ne-qeverisje/ […]

 2. 티비위키 thotë:

  … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/grupi-punues-sektorial-per-koordinimin-e-donatoreve-ne-qeverisje/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/grupi-punues-sektorial-per-koordinimin-e-donatoreve-ne-qeverisje/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/grupi-punues-sektorial-per-koordinimin-e-donatoreve-ne-qeverisje/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/grupi-punues-sektorial-per-koordinimin-e-donatoreve-ne-qeverisje/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/grupi-punues-sektorial-per-koordinimin-e-donatoreve-ne-qeverisje/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/grupi-punues-sektorial-per-koordinimin-e-donatoreve-ne-qeverisje/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *