Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Greqia mbështet Kosovën drejt integrimit në BE

15 Dhjetor, 2014

Prishtinë, 15 dhjetor 2014 – Ministri i Integrimit Evropian, Z. Bekim Çollaku priti në takim Shefen e Zyrës Ndërlidhëse të Greçisë në Kosovë Ambasadoren Konstantina Athanassiadou.

Ministri Çollaku e njoftoi Ambasadaroen Athanassiadou për planet dhe përkushtimin e Qeverisë së Kosovës për të avancuar sa më shumë me agjendën Evropiane. Njëkohësisht, që të dy rikonfirmuan angazhimin për avancimin e relacioneve bilaterale në dimension politik, ekonomik, tregtar dhe shoqëror.

Ministri Çollaku shprehu mirënjohjen e tijë Ambasadores Athanassiadou për përkrahjen e Greqisë si partnere e rëndësishme për rajonin drejt ndërtimit të mardhënieve të mira fqinjësore, me theks të veçantë në procesin e integrimit evropian. Ndër të tjera Ministri Çollaku tha:“Kosova çmon mbështetjen që Greqia ka dhënë dhe po jep në ndërtimin e perspektivës Evropiane të vendit tone”.

Ambasadorja e Greqisë, Konstantina Athanassiadou vlerësoi të arriturat e Kosovës në kuadër të procesit të integrimit Evropian dhe potencoi vazhdimin e mbështjetjes së Greqisë për t’i kontribuar integrimit të gjithë rajonit të Ballkanit në familjen Evropiane.

Në fund ministri Çollaku po ashtu shprehu përkushtimin e tijë për fuqizimin e mëtutjeshëm të marrëdhënieve dhe shkëmbimeve bilaterale ndërmjet dy vendeve tona.

 

Last modified: 12 Gusht, 2022

6 Responses to " Greqia mbështet Kosovën drejt integrimit në BE "

 1. 다시보기 thotë:

  … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/greqia-mbeshtet-kosoven-drejt-integrimit-ne-be/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Here you can find 99348 more Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/greqia-mbeshtet-kosoven-drejt-integrimit-ne-be/ […]

 3. Betkick thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/greqia-mbeshtet-kosoven-drejt-integrimit-ne-be/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/greqia-mbeshtet-kosoven-drejt-integrimit-ne-be/ […]

 5. I am speechless. This is a extremely good website as well as genuinely attractive very. Nice paintings! That’s now not truly so much coming from an novice publisher comparable me, nevertheless it’s all I may simply exclaim after diving into your posts. immense grammar as well as vocabulary. Now not similar to different blogs. You in point of fact understand what you?re speaking approximately too. Such a lot that you just made me need to discover further. Your weblog has grow to be a stepping stone for me, my friend.

 6. visit thotë:

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/greqia-mbeshtet-kosoven-drejt-integrimit-ne-be/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *