Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Gjermania dhe Çekia konfirmojn mbështetjen për agjenden Evropiane të Kosovës

22 Gusht, 2014

Berlin dhe Pragë, 22 gusht 2014

Në kuadër të lobimit për agjenden evropiane të Republikës së Kosovës, gjatë kësaj jave në Pragë dhe Berlin u.d. Ministri i Integrimit Evropian, z. Gëzim Kasapolli dhe Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, z. Bernard Nikaj takuan përfaqësuesë të institucioneve të Çekisë dhe Gjermanisë.

Gjatë qëndrimit në Pragë, dy ministrat zhvilluan takimet me Zëvendes Ministrin e Punëve të Jashtme z. Martin Tlapa, Sekretarin e Shtetit për Çështje Evropiane, z. Tomash Prouza dhe anëtarët e Komitetit për Çështje Evropiane të Senatit të Reublikes së Çekisë. Ndërsa, gjatë qëndrimit në Berlin u.d. Ministri Kasapolli takoj të ngarkuarin për çështje të jashtme të BE-së dhe marrëdhenie me vendet anëtare në Ministrinë e Punëve të Jashtme, z. Joachim Bleicker.

Gjatë takimit u diskutuan zhvillimet e përgjithshme politike, ekonomike dhe tregtare, si dhe marrëdheniet bilaterale. Dy ministrat informuan kolegë të institucioneve Çeke dhe Gjermane për progresin në kuadër të miratimit të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimi, procesit të liberalizimit të vizave dhe reformave ekonomike. Përfaqësuesit e institucioneve Çeke dhe Gjermane konfirmuan mbështetjen e tyrë të plotë për agjenden Evropiane të Kosovës.

Last modified: 12 Gusht, 2022

6 Responses to " Gjermania dhe Çekia konfirmojn mbështetjen për agjenden Evropiane të Kosovës "

 1. 티비위키 thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/gjermania-dhe-cekia-konfirmojn-mbeshtetjen-per-agjenden-evropiane-te-kosoves/ […]

 2. vigrx thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/gjermania-dhe-cekia-konfirmojn-mbeshtetjen-per-agjenden-evropiane-te-kosoves/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/gjermania-dhe-cekia-konfirmojn-mbeshtetjen-per-agjenden-evropiane-te-kosoves/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/gjermania-dhe-cekia-konfirmojn-mbeshtetjen-per-agjenden-evropiane-te-kosoves/ […]

 5. relaxing jazz music

 6. pgslot thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/gjermania-dhe-cekia-konfirmojn-mbeshtetjen-per-agjenden-evropiane-te-kosoves/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *