Integrimi Evropian

Direktivë 2005/56/KE e Parlamentit Europian dhe Këshillit, datë 26 tetor 2005, për bashkimin ndërkufitar të shoqërive tregtare me përgjegjësi të kufizuar (tekst që lidhet me ZEE-në)

18 Gusht, 2022

Direktive_200556KE_e_Parlamentit_Europian_dhe_Keshillit,_date_26_tetor_2005,_per_bashkimin_nderkufitar_te_shoqerive_tregtare_me_p

Last modified: 18 Gusht, 2022

One Response to " Direktivë 2005/56/KE e Parlamentit Europian dhe Këshillit, datë 26 tetor 2005, për bashkimin ndërkufitar të shoqërive tregtare me përgjegjësi të kufizuar (tekst që lidhet me ZEE-në) "

  1. gate.io thotë:

    I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *