Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Direktiva e Këshillit 92/49/KEE, datë 18 qershor 1992, për bashkërendimin e akteve ligjore, nënligjore dhe administrative në lidhje me sigurimet e drejtpërdrejta me përjashtim të sigurimit të jetës, dhe për ndryshimin e Direktivës 73/239/KEE dhe Direktivës 88/357/KEE (Direktiva e tretë për sigurimet jo-jetë)

18 Gusht, 2022

Direktiva_e_Keshillit_9249KEE,_date_18_qershor_1992,_per_bashkerendimin_e_akteve_ligjore,_nenligjore_dhe_administrative_ne_lidhje

Last modified: 18 Gusht, 2022

5 Responses to " Direktiva e Këshillit 92/49/KEE, datë 18 qershor 1992, për bashkërendimin e akteve ligjore, nënligjore dhe administrative në lidhje me sigurimet e drejtpërdrejta me përjashtim të sigurimit të jetës, dhe për ndryshimin e Direktivës 73/239/KEE dhe Direktivës 88/357/KEE (Direktiva e tretë për sigurimet jo-jetë) "

 1. 다시보기 thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-e-keshillit-92-49-kee-date-18-qershor-1992-per-bashkerendimin-e-akteve-ligjore-nenligjore-dhe-administrative-ne-lidhje-me-sigurimet-e-drejtperdrejta-me-perjashtim-te-sigurimit-te-je…

 2. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-e-keshillit-92-49-kee-date-18-qershor-1992-per-bashkerendimin-e-akteve-ligjore-nenligjore-dhe-administrative-ne-lidhje-me-sigurimet-e-drejtperdrejta-me-perjashtim-t…

 3. sig p320 thotë:

  … [Trackback]

  […] Here you will find 87451 additional Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-e-keshillit-92-49-kee-date-18-qershor-1992-per-bashkerendimin-e-akteve-ligjore-nenligjore-dhe-administrative-ne-lidhje-me-sigurimet-e-drejtperdrejta-m…

 4. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/direktiva-e-keshillit-92-49-kee-date-18-qershor-1992-per-bashkerendimin-e-akteve-ligjore-nenligjore-dhe-administrative-ne-lidhje-me-sigurimet-e-drejtperdrejta-me-perjashtim-t…

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *