Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Uncategorized

LajmeUncategorized

Zëvendëskryeministri Bislimi u takua me Kryetarin e Komitetit për Punë të Jashtme të Hungarisë, Zsolt Nemeth

Budapest, 13 maj 2024 Vizita zyrtare në Budapest e zëvendëskryeministrit të parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog të...

13 Maj, 2024

Read More

LajmeUncategorized

Zëvendëskryeministri Bislimi: Kosova vazhdimisht ka dëshmuar se është aleate e BE-së, sepse ajo beson në të ardhmen e vet evropiane

Prishtinë, 5 nëntor 2023 Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik...

5 Nëntor, 2023

Read More

LajmeUncategorized

Zëvendëskryeministri Bislimi: Përmes progresit tonë, po tregojmë gatishmërinë për hapa të rëndësishëm drejt integrimit në BE

Vizita në Bruksel e zëvendëskryeministrit të parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog të Republikës së Kosovës, Besnik...

5 Tetor, 2023

Read More

LajmeUncategorized

Zëvendëskryeministri Bislimi: Kosova ka qasje serioze e program ambicioz në agjendën evropiane

Në fillim të vizitës së tij zyrtare në Holandë, Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i...

11 Shtator, 2023

Read More

Uncategorized

Vendimi i komisionit IPA 2007 [anglisht]

IPA_2007_Annual_Programme_Programme_Description...

19 Gusht, 2022

Read More

Uncategorized

Kosova dhe Bashkimi Evropian mbajnë takimin e gjashtë të nën-komitetit të MSA-së për bujqësinë, peshkimin dhe sigurinë ushqimore

12 maj 2022 – Përfaqësuesit e Kosovës dhe Komisioni Evropian u takuan në mënyrë virtuale për të diskutuar zhvillimet në...

12 Maj, 2022

Read More

Uncategorized

Ministri në detyrë Reka priti Shefin e Misionit të EULEX-it z. Wigemark

Prishtinë, 14 maj 2020- Ministri në detyrë i Integrimit Evropian z. Blerim Reka priti sot, Shefin e Misionit të EULEX-it z. Lars Gunnar...

14 Maj, 2020

Read More

LajmeUncategorized

Ministri Reka priti Ambasadoren Suedeze

Prishtinë, 13 Mars 2020 – Ministri i Integrimit Evropian, Blerim Reka priti sot në takim ambasadoren e Suedisë në Kosovë, Karin...

13 Mars, 2020

Read More

LajmeUncategorized

Ministrja Hoxha: Raporti për vendin, rikonfirmim i përkushtimit tonë

Prishtinë, 29 Maj 2019 – Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, pas konferencës së përbashkët për shtyp të...

29 Maj, 2019

Read More

Uncategorized

Kërkohet shtim i inspektorëve dhe këshilluesve bujqësorë për siguri më të lartë ushqimore

Kamenicë, 21 Maj 2019 – Shtimi i numrit të inspektorëve dhe këshilluesve bujqësorë po shihet të jetë nevojë e domosdoshme me...

21 Maj, 2019

Read More