Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Lajme

Lajme

Thirrja për propozime për të drejtat dhe pjesëmarrjen e fëmijëve nga Programi CERV e hapur deri më 26 mars

Në kuadër të Programit të BE-së “Citizens, Equality, Rights and Value – CERV” (“Qytetarët, Barazia, Të...

2 Shkurt, 2024

Read More

Lajme

Adresimi i zëvendëskryeministrit Bislimi në konferencën e përbashkët për media me Ministrin për Çështje Evropiane të Republikës së Çekisë, Martin Dvorak

Prishtinë, 24 janar 2023 Më poshtë, fjala e plotë e zëvendëskryeministrit Bislimi në konferencën e përbashkët për media me...

24 Janar, 2024

Read More

Lajme

Zëvendëskryeministri Bislimi priti në takim Ministrin për Çështje Evropiane të Republikës së Çekisë, Martin Dvorak

Prishtinë, 24 janar 2024 Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik...

24 Janar, 2024

Read More

Lajme

Adresimi i Kryeministrit Kurti para liderëve të rajonit dhe partnerëve në diskutimin e përbashkët rreth Planit të Rritjes për Ballkanin Perëndimor

Shkup, 22 janar 2024 Përkthim jozyrtar I nderuar kryeministër Kovaçevski, Drejtor i Përgjithshëm për Fqinjësinë dhe Negociatat e...

22 Janar, 2024

Read More

Lajme

Zëvendëskryeministri Bislimi priti në takim Raportuesen për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon

Prishtinë, 15 janar 2024 Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik...

15 Janar, 2024

Read More

Lajme

Liberalizimi i vizave tashmë është realitet

Prishtinë, 1 janar 2024 Pritja e gjatë përfundoi. Liberalizimi i vizave tashmë ka hyrë në fuqi. Për të shënuar këtë ditë...

1 Janar, 2024

Read More

Lajme

Kryeministri Kurti takoi komunitetin turk në Prizren në kuadër të fushatës informuese për liberalizimin e vizave që po afron

Prizren, 21 dhjetor 2023 Në kuadër të fushatës së informimit për liberalizimin e vizave, Kryeministri i Republikës së Kosovës,...

21 Dhjetor, 2023

Read More

Lajme

Zëvendëskryeministri Bislimi priti në takim Ambasadorin e Belgjikës, Gregoire Cuvelier

Prishtinë, 14 dhjetor 2023 Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik...

14 Dhjetor, 2023

Read More

Lajme

Nënshkruhet marrëveshja ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian mbi pjesëmarrjen e Kosovës në programin e BE-së “Qytetarët, barazia, të drejtat dhe vlerat”

11 dhjetor 2023 Së fundmi, Republika e Kosovës dhe Bashkimi Evropian, kanë nënshkruar marrëveshjen mbi pjesëmarrjen e Kosovës në...

11 Dhjetor, 2023

Read More

Lajme

Zëvendëskryeministri Bislimi mori pjesë në “Konferencën mbi Migrimin dhe efektet potenciale të liberalizimit të vizave me BE-në në tregun e punës në Kosovë”

Prishtinë, 6 dhjetor 2023 Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik...

6 Dhjetor, 2023

Read More