Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

integrimievropian Author

Lajme

Zëvendëskryeministri Bislimi: Rritja e realizimit të reformave është një lajm dhe arritje e mrekullueshme për qytetarët e Kosovës

Prishtinë, 13 qershor 2024 Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik...

13 Qershor, 2024

Read More

Lajme

Kosova vijon përgatitjet për Planin e Rritjes

Pas një pune voluminoze dhe intensive, Republika e Kosovës ka dërguar drejt Komisionit Evropian draftin e narrativit dhe tabelën e...

3 Qershor, 2024

Read More

Lajme

Zëvendëskryeministri Bislimi takohet me Ministrin e Jashtëm dhe të Tregtisë të Hungarisë, Péter Szijjártó

Budapest, 14 maj 2024 Dita e dytë në Budapest nisi me takimin e zëvendëskryeministrit të parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe...

14 Maj, 2024

Read More

Lajme

Zëvendëskryeministri Bislimi u prit nga Ministri për Çështje të Bashkimit Evropian të Hungarisë, Janos Boka

Budapest, 14 maj 2024 Takimi i fundit i vizitës zyrtare në Budapest i zëvendëskryeministrit të parë për Integrim Evropian, Zhvillim...

14 Maj, 2024

Read More

Lajme

U mbajt mbledhja e gjashtë e Këshillit Ministror për Integrim Evropian

Prishtinë, 2 maj 2024 Ditën e sotme u mbajt mbledhja e gjashtë e Këshillit Ministror për Integrim Evropian, për të diskutuar mbi...

2 Maj, 2024

Read More

Lajme

Fjala e plotë e zëvendëskryeministrit Bislimi në mbledhjen e gjashtë të Këshillit Ministror për Integrim Evropian

Prishtinë, 2 maj 2024 Përgjatë pjesës hyrëse të mbledhjes së gjashtë të Këshillit Ministror për Integrim Evropian,...

2 Maj, 2024

Read More

Lajme

Zëvendëskryeministri Bislimi mori pjesë në takimin e radhës ministerial të vendeve të Ballkanit Perëndimor me BE-në për Planin e Rritjes

Podgoricë, 26 prill 2024 Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik...

26 Prill, 2024

Read More

Lajme

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Qeveria e Kosovës, lajmërojnë hapjen e thirrjes për Raundin XIV të aplikimit për Young Cell Scheme, program i BE-së për bursa post-diplomike për qytetarët e Kosovës.

Aplikimi është i hapur deri të martën 30 prill 2024.  Kandidatëve të suksesshëm do t’iu ofrohet mundësia të studiojnë në...

23 Prill, 2024

Read More

Lajme

Zëvendëskryeministri Bislimi i dhuroi Muzeut Kombëtar të Kosovës, penën e nënshkrimit të vendimit të liberalizimit të vizave

Prishtinë, 22 prill 2024 Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik...

22 Prill, 2024

Read More