Integrimi Evropian

Sqarim për Publik

27 Gusht, 2019

Bazuar në disa shkrime për zyrtaren në fjalë, ju njoftojmë se:

Znj. Valentina Hamza është e punësuar në Ministrinë e Integrimit Evropian që nga data 25.09.2017 në cilësinë e Zyrtares së Lartë për Barazi Gjinore si dhe së fundi është përzgjedhur në pozitën,

Udhëheqëse e Divizionit të TI-së dhe Shërbime Logjistike, sipas kritereve të konkursit të brendshëm.

Mirëpo, akoma nuk është emëruar në këtë pozitë pasiqë kjo është në proces ku duhet të respektohen afatet ligjore të ankesave 30 ditë nga data e njoftimit.

Last modified: 4 Gusht, 2022

2 Responses to " Sqarim për Publik "

  1. gate.io thotë:

    After reading your article, I have some doubts about gate.io. I don’t know if you’re free? I would like to consult with you. thank you.

  2. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/sqarim-per-publik/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *