Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministrja Hoxha: Rezultatet e luftës kundër krimit, të domosdoshme për procesin integrues

11 Tetor, 2017

Prishtinë, 11 Tetor 2017 – Në mbledhjen e Kabinetit qeveritar, Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, theksoi se një ndër prioritetet e para është Agjenda e Reformave Evropiane dhe në përgjithësi obligimet që dalin nga MSA-ja.

“Sfidat e sundimit te ligjit, luftës kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, në përputhje të plotë me kompetencat dhe përgjegjësitë kushtetuese, ligjore të institucioneve, kërkojnë bashkërendim institucional efektiv të aktiviteteve”, theksoi Ministrja Hoxha.

“Jemi duke punuar me të gjitha institucionet, në konsultim me Komisionin Evropian dhe Zyrën e BE-së sa i përket intensifikimit të luftës kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar. Rezultatet e këtyre angazhimeve, sigurojnë për Republikën e Kosovës perspektivën evropiane”, theksoi Ministrja Hoxha.

Ministrja ritheksoi gatishmërinë dhe përkushtimin e saj për të punuar me institucionet vendore dhe të BE-së, me përfshirjen aktive të qytetarëve dhe shoqërisë civile në implementimin e MSA-së duke i sensibilizuar të gjitha institucionet që të ndërmarrin reformat e nevojshme në funksion të fuqizimit të sundimit të ligjit.

 

Last modified: 9 Gusht, 2022

10 Responses to " Ministrja Hoxha: Rezultatet e luftës kundër krimit, të domosdoshme për procesin integrues "

 1. … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-rezultatet-e-luftes-kunder-krimit-te-domosdoshme-per-procesin-integrues/ […]

 2. ERC20 thotë:

  … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-rezultatet-e-luftes-kunder-krimit-te-domosdoshme-per-procesin-integrues/ […]

 3. Yet another issue is that video games are usually serious naturally with the main focus on knowing things rather than leisure. Although, it comes with an entertainment factor to keep your children engaged, every game is generally designed to develop a specific expertise or curriculum, such as mathematics or research. Thanks for your write-up.

 4. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-rezultatet-e-luftes-kunder-krimit-te-domosdoshme-per-procesin-integrues/ […]

 5. naakte tieten thotë:

  … [Trackback]

  […] Here you can find 40258 additional Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-rezultatet-e-luftes-kunder-krimit-te-domosdoshme-per-procesin-integrues/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-rezultatet-e-luftes-kunder-krimit-te-domosdoshme-per-procesin-integrues/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-rezultatet-e-luftes-kunder-krimit-te-domosdoshme-per-procesin-integrues/ […]

 8. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-rezultatet-e-luftes-kunder-krimit-te-domosdoshme-per-procesin-integrues/ […]

 9. … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-rezultatet-e-luftes-kunder-krimit-te-domosdoshme-per-procesin-integrues/ […]

 10. sex loan luan thotë:

  … [Trackback]

  […] There you will find 92042 additional Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-rezultatet-e-luftes-kunder-krimit-te-domosdoshme-per-procesin-integrues/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *