Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministrja Hoxha në takim me ministrin Kwieciński, kërkoi përkrahje nga Polonia në Këshillin e Ministrave

9 Prill, 2019

Lisbonë, 9 Prill 2019 – Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, gjatë Konferencës Globale Horasis, në Portugali, ka takuar Ministrin për investime dhe zhvillim të Polonisë, Jerzy Kwieciński, me të cilin ka diskutuar rreth përkrahjes së këtij vendi mik për mbledhjen e Këshillit të Ministrave.

Çdo kufizim për lëvizjen e lirë të qytetarëve tanë, ka potencuar Ministrja Hoxha në takim, është kufizim për arritjen e vlerave integruese të të rinjve, ekonomisë dhe vlerave tjera të BE-së për Kosovën, padrejtësisht e veçuar, padrejtësisht e penguar.

Ja postimi i Ministres Hoxha në rrjetin social:

“Në Konferencën Globale Horasis, në Lisbonë, takova personalitete të shquara të BE-së dhe vendeve mike si Z. Jerzy Kwieciński, Ministër për investime dhe zhvillim i Polonisë, nga i cili kërkova mbështetje dhe përkrahje në Këshillin e Ministrave, për të arriturat tona, konform udhërrëfyesit për liberalizimin e vizave.

Çdo kufizim për lëvizjen e lirë të qytetarëve tanë, ceka në takim, është kufizim për arritjen e vlerave integruese të të rinjve, ekonomisë dhe vlerave tjera të BE-së për Kosovën, padrejtësisht e veçuar, padrejtësisht e penguar.”

Last modified: 5 Gusht, 2022

6 Responses to " Ministrja Hoxha në takim me ministrin Kwieciński, kërkoi përkrahje nga Polonia në Këshillin e Ministrave "

 1. Investment thotë:

  … [Trackback]

  […] Here you can find 46513 more Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ne-takim-me-ministrin-kwiecinski-kerkoi-perkrahje-nga-polonia-ne-keshillin-e-ministrave/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you can find 30570 more Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ne-takim-me-ministrin-kwiecinski-kerkoi-perkrahje-nga-polonia-ne-keshillin-e-ministrave/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ne-takim-me-ministrin-kwiecinski-kerkoi-perkrahje-nga-polonia-ne-keshillin-e-ministrave/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ne-takim-me-ministrin-kwiecinski-kerkoi-perkrahje-nga-polonia-ne-keshillin-e-ministrave/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ne-takim-me-ministrin-kwiecinski-kerkoi-perkrahje-nga-polonia-ne-keshillin-e-ministrave/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ne-takim-me-ministrin-kwiecinski-kerkoi-perkrahje-nga-polonia-ne-keshillin-e-ministrave/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *