Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministrja Hoxha: Ndryshimi i dy marrëveshjeve financiare IPA 2012 dhe 2013, bëhen për afatin shtesë për zbatim

2 Tetor, 2018

Prishtinë, 2 Tetor 2018 – Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka paraqitur dy ekspoze në Mbledhjen e Qeverisë, për të miratuar në parim plotësim-ndryshimin e Marrëveshjes financiare për IPA 2012 ndërmjet Kosovës dhe BE-së dhe Marrëveshjes financiare për IPA 2013 ndërmjet Kosovës dhe BE-së.

Pas ekspozeve, Kryeministri Haradinaj, i vuri në votim dhe u miratuan njëzëri dy propozimet e Ministres Hoxha të paraqitura në ekspoze.

“Marrëveshja financiare për IPA 2012, dhe IPA 2013, ka nevojë për plotësim-ndryshim për të shtyrë afatin e zbatimit të saj, për shkak të disa vonesave kontraktuale, të cilat kërkojnë që këto marrëveshje të kenë afat shtesë për zbatim, siç është kërkuar nga Zyra e BE-së në Kosovë. Të gjitha dispozitat tjera të këtyre marrëveshjeve do të mbesin siç kanë qenë”, theksoi Ministrja Hoxha.

Për këto ndryshime, është arritur pajtimi me Komisionin Evropian dhe tani pritet miratim edhe nga ana jonë, vuri në dukje Ministrja Hoxha dhe ftoi që të miratohen kërkesat dhe menjëherë pas kësaj do të finalizohen gjithë procedurat që sa më parë të nënshkruhet marrëveshja dhe të zbatohet sipas pajtimit të dyanshëm.

Last modified: 8 Gusht, 2022

7 Responses to " Ministrja Hoxha: Ndryshimi i dy marrëveshjeve financiare IPA 2012 dhe 2013, bëhen për afatin shtesë për zbatim "

 1. original site thotë:

  … [Trackback]

  […] There you can find 16725 additional Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ndryshimi-i-dy-marreveshjeve-financiare-ipa-2012-dhe-2013-behen-per-afatin-shtese-per-zbatim/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you will find 69649 more Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ndryshimi-i-dy-marreveshjeve-financiare-ipa-2012-dhe-2013-behen-per-afatin-shtese-per-zbatim/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ndryshimi-i-dy-marreveshjeve-financiare-ipa-2012-dhe-2013-behen-per-afatin-shtese-per-zbatim/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Here you can find 83863 additional Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ndryshimi-i-dy-marreveshjeve-financiare-ipa-2012-dhe-2013-behen-per-afatin-shtese-per-zbatim/ […]

 5. kaufe tv billig thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ndryshimi-i-dy-marreveshjeve-financiare-ipa-2012-dhe-2013-behen-per-afatin-shtese-per-zbatim/ […]

 6. … [Trackback]

  […] There you can find 57226 additional Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ndryshimi-i-dy-marreveshjeve-financiare-ipa-2012-dhe-2013-behen-per-afatin-shtese-per-zbatim/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Here you will find 72370 more Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-ndryshimi-i-dy-marreveshjeve-financiare-ipa-2012-dhe-2013-behen-per-afatin-shtese-per-zbatim/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *