Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministrja Hoxha: Aplikimi i Kosovës me projekte infrastrukturore në WBIF kap shumën dhjetëra milionë euro

8 Shkurt, 2019

Prishtinë, 8 Shkurt 2019 – Në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të Investimeve, Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ceku mundësinë e aplikimit në sektorët shtesë të miratuar nga WBIF, si: infrastruktura digjitale, Termokosi, ujëmbledhësi i Skënderajt, Studimi i fizibilitetit dhe vlerësimi i ndikimit social dhe në mjedis për ngrohje në rajonet e Ferizajt, Gjilanit, Pejës, Prizrenit, Mitrovicës, Drenasit dhe Obiliqit.

Studimi i fizibilitetit për avancimin e infrastrukturës në shëndetësinë sekondare dhe terciare, Master plani për mbeturinat e ndërtimit dhe rrënimit për komuna, për ndërtimin e sistemit hidro-teknik Desivojcë – Kremenatë – Gjyrishevc, për ALKOGAP – tubacioni i gazit nga Shqipëria në Kosovë si dhe Master planin e gazit për Kosovën.

Ministrja Hoxha theksoi rëndësinë e projekteve të reja që duhet të shtohen në kuadër të listës prioritare të Projekteve infrastrukturore, si dhe të bëhet rishikimi i listës në tërësi për asistencën teknike të Kornizës Investuese të Ballkanit Perëndimor (WBIF).

Në fund, u miratua kjo listë e projekteve, të propozuara nga Ministrja Hoxha dhe ministritë përkatëse që do t’i mundësojnë Kosovës të aplikojë në raundin e 9-të të thirrjes për aplikim me projekte konkrete në fondet e WBIF, projekte këto që kapin shumën e dhjetëra milionë euro, dhe që në mënyrë të drejtpërdrejtë do të përmirësojnë jetën dhe mirëqenien e qytetarëve të Republikës së Kosovës.

Last modified: 5 Gusht, 2022

7 Responses to " Ministrja Hoxha: Aplikimi i Kosovës me projekte infrastrukturore në WBIF kap shumën dhjetëra milionë euro "

 1. 다시보기 thotë:

  … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-aplikimi-i-kosoves-me-projekte-infrastrukturore-ne-wbif-kap-shumen-dhjetera-milione-euro/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-aplikimi-i-kosoves-me-projekte-infrastrukturore-ne-wbif-kap-shumen-dhjetera-milione-euro/ […]

 3. 늑대닷컴 thotë:

  … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-aplikimi-i-kosoves-me-projekte-infrastrukturore-ne-wbif-kap-shumen-dhjetera-milione-euro/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-aplikimi-i-kosoves-me-projekte-infrastrukturore-ne-wbif-kap-shumen-dhjetera-milione-euro/ […]

 5. illuminati join thotë:

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-aplikimi-i-kosoves-me-projekte-infrastrukturore-ne-wbif-kap-shumen-dhjetera-milione-euro/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-aplikimi-i-kosoves-me-projekte-infrastrukturore-ne-wbif-kap-shumen-dhjetera-milione-euro/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Here you will find 79427 additional Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-hoxha-aplikimi-i-kosoves-me-projekte-infrastrukturore-ne-wbif-kap-shumen-dhjetera-milione-euro/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *