Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministrja Ҫitaku dhe Minsitri Rexhepi u takuan me Komisioneren e BE-së në lidhje me Liberalizim e Vizave

13 Shkurt, 2014

Bruksel, 13 shkurt 2014. – Sot në Bruksel, Minsitrja për Integrim Evropian, znj.Vlora Ҫitaku dhe Ministri për Punë të Brendshme, z.Bajram Rexhepi takuan Komisioneren e BE-së për Punë të Brendshme, znj.Cecilia Malmström. Fokusi i takimit të sotëm ishte mbi zhvillimin e dialogut për Liberalizim të Vizave mes BE-së dhe Kosovës.

Ministrat e njoftuan Komisioneren për zhvillimet e shumta në zbatimin e reformave dhe përmbushjen e kritereve për secilën nga fushat e udhërrëfyesit për Liberalizim të Vizave. Kryesisht  u prezantuan të arriturat në fushën e riatdhesimit, riintegrimit, menaxhimit të integruar të kufirit, luftimit të krimit të organizuar dhe korrupsionit. U diskutua edhe për Migrimin e parregullt dhe sfidat me të cilat po ballafaqohet vendi jonë. Në këtë drejtim u bisedua për punën e përbashkët në javët dhe muajt në vazhdim dhe u rikonfirmua përkushtimi i dyanshëm ndaj këtij procesi të rëndësishëm.

Ministrat kërkuan nga Komisionerja që të dinamizohet më shumë shkëmbimi mes Kosovës dhe BE-së për të shënuar zhvillimet e arritura dhe të përmbyllet sa më shpejtë procesi me rekomandim pozitiv për liberalizim të vizave për Kosovë bazuar në përmbushje të kritereve teknike.

Si hap i radhës u tha që gjatë muajit mars do të arrij një mision i ri ekspertësh të BE-së për të bërë vlerësimin në fushat e mbetuara të udhërrëfyesit për Liberalizim të Vizave.

Pamje nga takimi:

Linku#

 

Last modified: 15 Gusht, 2022

10 Responses to " Ministrja Ҫitaku dhe Minsitri Rexhepi u takuan me Komisioneren e BE-së në lidhje me Liberalizim e Vizave "

 1. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ҫitaku-dhe-minsitri-rexhepi-u-takuan-me-komisioneren-e-be-se-ne-lidhje-me-liberalizim-e-vizave/ […]

 2. akibacom thotë:

  rcts-007 rctd 111 jav lesbian wrestling

 3. akibacom thotë:

  mjav.net mixed boxing jav super sonic satellites wrestling

 4. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ҫitaku-dhe-minsitri-rexhepi-u-takuan-me-komisioneren-e-be-se-ne-lidhje-me-liberalizim-e-vizave/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Here you will find 42822 additional Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ҫitaku-dhe-minsitri-rexhepi-u-takuan-me-komisioneren-e-be-se-ne-lidhje-me-liberalizim-e-vizave/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ҫitaku-dhe-minsitri-rexhepi-u-takuan-me-komisioneren-e-be-se-ne-lidhje-me-liberalizim-e-vizave/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ҫitaku-dhe-minsitri-rexhepi-u-takuan-me-komisioneren-e-be-se-ne-lidhje-me-liberalizim-e-vizave/ […]

 8. linetogel thotë:

  🚀 Wow, this blog is like a cosmic journey launching into the galaxy of excitement! 💫 The mind-blowing content here is a thrilling for the imagination, sparking excitement at every turn. 🎢 Whether it’s inspiration, this blog is a source of exciting insights! #AdventureAwaits Embark into this exciting adventure of knowledge and let your thoughts fly! 🌈 Don’t just read, savor the thrill! 🌈 🚀 will be grateful for this thrilling joyride through the realms of endless wonder! 🌍

 9. linetogel thotë:

  🌌 Wow, this blog is like a rocket blasting off into the galaxy of excitement! 💫 The thrilling content here is a thrilling for the imagination, sparking curiosity at every turn. 🌟 Whether it’s lifestyle, this blog is a source of exciting insights! #MindBlown 🚀 into this thrilling experience of knowledge and let your mind roam! 🌈 Don’t just enjoy, experience the excitement! #BeyondTheOrdinary Your brain will be grateful for this thrilling joyride through the dimensions of endless wonder! 🌍

 10. … [Trackback]

  […] Here you will find 13970 more Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministrja-ҫitaku-dhe-minsitri-rexhepi-u-takuan-me-komisioneren-e-be-se-ne-lidhje-me-liberalizim-e-vizave/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *