Integrimi Evropian

Integrimi Evropian

Ministri Çollaku flet për përmbylljen e procesit të vizave në Konferencën e nivelit të lartë në Stokholm

18 Dhjetor, 2015

Stokholm, 18 dhjetor 2015 – Përmbyllja e procesit të liberalizimit të vizave dhe hyrja në fuqi e zbatimi i Marrëveshjes për Stabilizim Asociim, ishin çështjet mbi të cilat ministri për Integrim Evropian, z. Bekim Çollaku, pati një prezantim sot para diplomatëve evropian dhe homologëve të tij nga shtetet e Ballkanit Perëndimor, në Konferencën e nivelit të lartë në Stokholm – “Integrimi i Ballkanit Perëndimor në BE: mision që duhet përmbushur”.

Në këtë konferencë që i dedikohet procesit të zgjerimit të BE-së në shtetet e Ballkanit Perëndimor dhe bashkëpunimit rajonal, ministri Çollaku bëri të qartë se Kosova është e gatshme për procesin e liberalizimit të vizave. Për këtë proces, theksoi se Kosova ka përmbushur të gjitha kriteret e përcaktuara me përpikëri.

Kurse Marrëveshjen për Stabilizim Asociim mes Kosovës dhe Bashkimit Evropian, e konsideroi hap historik për Kosovën që e qartëson dhe garanton integrimin e saj në BE.

Kjo konferencë ishte  bashkëorganizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Suedisë, Komisioni Evropian dhe shtetet e Ballkanit Perëndimor.

Last modified: 11 Gusht, 2022

9 Responses to " Ministri Çollaku flet për përmbylljen e procesit të vizave në Konferencën e nivelit të lartë në Stokholm "

 1. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-collaku-flet-per-permbylljen-e-procesit-te-vizave-ne-konferencen-e-nivelit-te-larte-ne-stokholm/ […]

 2. cartel oil thotë:

  … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-collaku-flet-per-permbylljen-e-procesit-te-vizave-ne-konferencen-e-nivelit-te-larte-ne-stokholm/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-collaku-flet-per-permbylljen-e-procesit-te-vizave-ne-konferencen-e-nivelit-te-larte-ne-stokholm/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Here you will find 88687 additional Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-collaku-flet-per-permbylljen-e-procesit-te-vizave-ne-konferencen-e-nivelit-te-larte-ne-stokholm/ […]

 5. kojic acid soap thotë:

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-collaku-flet-per-permbylljen-e-procesit-te-vizave-ne-konferencen-e-nivelit-te-larte-ne-stokholm/ […]

 6. useful content thotë:

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-collaku-flet-per-permbylljen-e-procesit-te-vizave-ne-konferencen-e-nivelit-te-larte-ne-stokholm/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-collaku-flet-per-permbylljen-e-procesit-te-vizave-ne-konferencen-e-nivelit-te-larte-ne-stokholm/ […]

 8. … [Trackback]

  […] Find More on to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-collaku-flet-per-permbylljen-e-procesit-te-vizave-ne-konferencen-e-nivelit-te-larte-ne-stokholm/ […]

 9. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/ministri-collaku-flet-per-permbylljen-e-procesit-te-vizave-ne-konferencen-e-nivelit-te-larte-ne-stokholm/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *