Integrimi Evropian

ME KËRKESË TË MINISTRES DHURATA HOXHA, MIRATOHET IPA 2016 ME VLERË 71.15 MILION EURO

29 Shtator, 2017

Prishtinë, 29 Shtator 2017 – Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Republikës së Kosovës, Ministrja Dhurata Hoxha prezantoi para Kabinetit qeveritar Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes Financiare IPA 2016.

Kjo marrëveshje financiare, theksoi Ministrja Hoxha, rregullon zbatimin e programit IPA 2016, pjesa e parë që përfshin 6 projekte të cilat do të ndihmojnë përafrimin me legjislacionin e BE-së, të drejtat e komuniteteve, rritjen e konkurrueshmërisë për ndërmarrjet kosovare, si dhe përkrahjen për lidhjen më të mirë të arsimit me tregun e punës dhe politikat sociale.

Ministrja Hoxha theksoi rëndësinë e asistencës së IPA-s dhe përfitimet që ka Kosova dhe qytetarët e saj nga kjo asistencë, duke kërkuar përkushtim nga të gjitha institucionet për të zbatuar këtë Marrëveshje Financiare.

Last modified: 10 Gusht, 2022

One Response to " ME KËRKESË TË MINISTRES DHURATA HOXHA, MIRATOHET IPA 2016 ME VLERË 71.15 MILION EURO "

  1. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/me-kerkese-te-ministres-dhurata-hoxha-miratohet-ipa-2016-me-vlere-71-15-milion-euro/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *