Integrimi Evropian

Perspektiva gjinore në Programin Kombëtar për Zbatimin e MSA

13 Janar, 2020

Prishtinë, 13 Janar 2019 – Barazia Gjinore si një ndër shtyllat kryesore të avancimit të shoqërisë Kosovare ishte temë e diskutimit të punëtorisë të organizuar nga Ministria e Integrimit Evropian dhe zyrtarët për barazi gjinore në nivel lokal dhe qendror. Respektivisht, në takim u adresuan rekomandimet e dala nga Raporti i Vendit 2019 dhe përfshirja e perspektives gjinore në Programin Kombëtar për Zbatimin e MSA (PKZMSA) 2020.

Qëllimi i përgjithshëm i këtij takimi ishte avancimi në procesin e Integrimit Evropian përmes inkuadrimit të perspektivës gjinore në politikë-bërje dhe adresimit me plane konkrete i sfidave të identifikuara nga BE për Kosovën.

Ky takim është mbështetur nga Bashkëpunimi Gjerman për Zhvillim, projekt i implementuar nga GIZ në Kosovë.

Last modified: 5 Gusht, 2022

One Response to " Perspektiva gjinore në Programin Kombëtar për Zbatimin e MSA "

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/perspektiva-gjinore-ne-programin-kombetar-per-zbatimin-e-msa/ […]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *