Integrimi Evropian

European Integration

Ministri i Integrimit Evropian z. Bekim Çollaku takoi z. Anton Kobakov, përfaqësues në Kosovë i Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH)

February 27, 2015

Last modified: August 12, 2022

2 Responses to " Ministri i Integrimit Evropian z. Bekim Çollaku takoi z. Anton Kobakov, përfaqësues në Kosovë i Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) "

  1. … [Trackback]

    […] There you can find 70610 more Information to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministri-i-integrimit-evropian-z-bekim-ollaku-takoi-z-anton-kobakov-prfaqsues-n-kosov-i-banks-evropiane-pr-rindrtim-dhe-zhvillim-berzh/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *