Integrimi Evropian

European Integration

Ministri i Integrimit Evropian, z. Bekim Çollaku ka zhvilluar sot një takim me përfaqësuesin e Ministrisë për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik së Gjermanisë, z. Dirk Schtattschneider

February 27, 2015

 

Last modified: August 12, 2022

2 Responses to " Ministri i Integrimit Evropian, z. Bekim Çollaku ka zhvilluar sot një takim me përfaqësuesin e Ministrisë për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik së Gjermanisë, z. Dirk Schtattschneider "

  1. … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministri-i-integrimit-evropian-z-bekim-ollaku-ka-zhvilluar-sot-nj-takim-me-prfaqsuesin-e-ministris-pr-bashkpunim-dhe-zhvillim-ekonomik-s-gjermanise/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministri-i-integrimit-evropian-z-bekim-ollaku-ka-zhvilluar-sot-nj-takim-me-prfaqsuesin-e-ministris-pr-bashkpunim-dhe-zhvillim-ekonomik-s-gjermanise/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *