Integrimi Evropian

European Integration

Afati për aplikimin në programin e trajnimit të trajnerëve në Dizajnimin dhe Menaxhimin e Politikave në Kontekst të Integrimit Evropian në Kosovë vazhdon deri me 05 Gusht 2016

July 27, 2016

Last modified: August 10, 2022

5 Responses to " Afati për aplikimin në programin e trajnimit të trajnerëve në Dizajnimin dhe Menaxhimin e Politikave në Kontekst të Integrimit Evropian në Kosovë vazhdon deri me 05 Gusht 2016 "

 1. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/afati-pr-aplikimin-n-programin-e-trajnimit-t-trajnerve-n-dizajnimin-dhe-menaxhimin-e-politikave-n-kontekst-t-integrimit-evropian-n-kosov-vazhdon-d/ […]

 2. 다시보기 says:

  … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/afati-pr-aplikimin-n-programin-e-trajnimit-t-trajnerve-n-dizajnimin-dhe-menaxhimin-e-politikave-n-kontekst-t-integrimit-evropian-n-kosov-vazhdon-d/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/afati-pr-aplikimin-n-programin-e-trajnimit-t-trajnerve-n-dizajnimin-dhe-menaxhimin-e-politikave-n-kontekst-t-integrimit-evropian-n-kosov-vazhdon-d/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Here you will find 98176 additional Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/afati-pr-aplikimin-n-programin-e-trajnimit-t-trajnerve-n-dizajnimin-dhe-menaxhimin-e-politikave-n-kontekst-t-integrimit-evropian-n-kosov-vazhdon-d/ […]

 5. KIU-Library says:

  … [Trackback]

  […] Info to that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/afati-pr-aplikimin-n-programin-e-trajnimit-t-trajnerve-n-dizajnimin-dhe-menaxhimin-e-politikave-n-kontekst-t-integrimit-evropian-n-kosov-vazhdon-d/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *