Integrimi Evropian

European Integration

Ministrja Hoxha paraqiti tri propozime për miratim si dhe Listën e Rekomandimeve që burojnë nga raporti i vendit

June 22, 2018

Last modified: August 8, 2022

3 Responses to " Ministrja Hoxha paraqiti tri propozime për miratim si dhe Listën e Rekomandimeve që burojnë nga raporti i vendit "

 1. Fryd says:

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-hoxha-paraqiti-tri-propozime-pr-miratim-si-dhe-listn-e-rekomandimeve-q-burojn-nga-raporti-i-vendit/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-hoxha-paraqiti-tri-propozime-pr-miratim-si-dhe-listn-e-rekomandimeve-q-burojn-nga-raporti-i-vendit/ […]

 3. … [Trackback]

  […] There you will find 91365 additional Information on that Topic: integrimievropian.rks-gov.net/en/ministrja-hoxha-paraqiti-tri-propozime-pr-miratim-si-dhe-listn-e-rekomandimeve-q-burojn-nga-raporti-i-vendit/ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *